A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Grillfest med dragspel!

Den 12 augusti kl 16.00 tänds grillen, föreningen bjuder på maten och spelemannen "Rolle" bjuder på musik. Kolla under fliken "Aktivitetskalenden" där finns också höstens aktiviteter!

Aktuellt från Köpingsvik

 • Har du rätt till bostadstillägg?

  2019-05-05 Tusentals pensionärer har missat att söka bostadstillägg. Utnyttja informationen på denna sida för att få reda på vad som gäller, Beräkna ditt bostadstillägg och gör din ansökan.

  Läs mer
 • PRO Köpingsvik fick info om Poddradio och raskade ut julen.

  2016-01-28 Det första medlemsmötet för året i PRO Köpingsvik har blivit tradition att raska ut julen. Det program vi hade på dagordningen denna dag var att Lasse Stenberg skulle informera oss om poddradio som vi ju läst om och undrat vad det kan vara.

  Läs mer
 • Polischef Thomas Lönnqvist informerade PRO Köpingsvik

  2015-11-16 Månadsmötet i november för PRO Köpingsvik ägnades åt information om brott mot äldre som tyvärr blivit allt vanligare även på landsbygden. Goda råd och tips på vad man bör tänka på för att skydda sig så långt som möjligt. Polis Thomas Lönnqvist välkomnades liksom dagens musiker bröderna Ebbe och Wäinö Björklund.

  Läs mer
 • Distriktsordf. Bengt Kronblad gästade PRO Köpingsvik!

  2015-10-21 Vår ordförande i Kalmar läns PRO Bengt Kronblad var vår gäst på vårt oktobermöte som hölls på Evas Restaurang i Salomonstorp.

  Läs mer
 • Varning till 65+ för teletjänstsäljare!

  2015-10-19 Teletjänstförsäljare har hittat Öland och Borgholms kommun med 32 % 65+:are. De tror att här finns goda förtjänster att göra, men sådant måste vi alla hjälpas åt med att stoppa. Skickliga försäljare luras med ”billigare” tele. Ett företag är så företagsamma att de antagit namnet PRO TELECOM. Sådant är straffbart och nu kommer PRO att föra skadeståndstalan angående detta.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.