A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vårfest med PRO Borgholm

Bengt Håkansson har varit en av Sveriges största försäljare av PRO lotter. Under vårfesten sålde han sin sista lott. Men det har han sagt tidigare också...

PRO Borgholm har hållit sin traditionella vårfest i Folkets Hus med 65 deltagare. Bengt Håkansson sålde lotter till förmån för Barncancerlotteriet. Det var det sista lotteriet som Bengt anordnade. Bengt har under årens lopp gjort stora arbetsinsatser för PRO. Bengt har varit en av Sveriges största försäljare av PRO lotter. Dragning av ytterligare lotteri skedde. Vinsterna hade tillverkats av PRO medlemmar i PROs lokaler för textil- och träslöjd.

2019-05-20 Vårfestmenyn utgjordes av smörgås, varmrökt lax med kokt potatis, sallad och sås. Alla njöt av den goda maten. Till kaffet serverades läcker hemmagjord jordgubbstårta. PROs dansgrupp genomförde en dansuppvisning under ledning av Kerstin Ågren. Tony Strandberg underhöll med att spela gitarr och sjunga visor och schlagers. Tony genomförde en populär musikfrågesport med frågor av olika svårighetsgrad. Tony avslutade kvällen med att spela dansmusik.

Text Jan Tordkvist

Vårfest

Dansuppvisning av PROs dansgrupp under ledning av Kerstin Ågren.
FOTO Bernt Danielsson.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.