A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

Aktuellt från Borgholm

 • Kraftig kritik mot dagens pensionssystem vid PRO Borgholms novembermöte

  2019-11-20 Vid diskussionerna under novembermötet med PRO Borgholm lades stor tyngd på dagens pensionssystem. Från Kalmar läns PRO-distrikt medverkade ombudsman Anders Persson och dess ordförande Ingemar Tuvesson.

  Läs mer
 • Månadsmöte oktober – Missa inte du med att söka bostadsbidrag

  2019-10-31 PRO Borgholms månadsmöte i oktober besöktes av dryga 50-talet medlemmar. Mötet inledes med information om bostadstillägget, som ingår i den allmänna pensionen. Ansökan om bostadstilläget görs till Pensionsmyndigheten. Myndigheten uppskattar att över 100 000 pensionärer missar bostadstillägget. Skälet är att de inte har gjort någon ansökan.

  Läs mer
 • Vårfest med PRO Borgholm

  2019-05-20 PRO Borgholm har hållit sin traditionella vårfest i Folkets Hus med 65 deltagare. Bengt Håkansson sålde lotter till förmån för Barncancerlotteriet. Det var det sista lotteriet som Bengt anordnade. Bengt har under årens lopp gjort stora arbetsinsatser för PRO. Bengt har varit en av Sveriges största försäljare av PRO lotter. Dragning av ytterligare lotteri skedde. Vinsterna hade tillverkats av PRO medlemmar i PROs lokaler för textil- och träslöjd.

  Läs mer
 • Studieresa till norra Öland

  2019-05-20 Under vintern har PRO Borgholm genomfört en studiecirkel som handlat om socknarna på norra Öland. Den 16 maj fyllde deltagarna en 30-buss och åkte norrut, för att besöka och bese de sevärdheter och verksamheter man läst om under kursen.

  Läs mer
 • Har du rätt till bostadstillägg?

  2019-05-05 Tusentals pensionärer har missat att söka bostadstillägg. Utnyttja informationen på denna sida för att få reda på vad som gäller, Beräkna ditt bostadstillägg och gör din ansökan.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.