A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Om distriktet

Trippelskrapet 2018

Så ser 2018 års Trippelskrapslotter ut Såhär ser Trippelskrapslotterna ut 2018

Nu är de nya lotterna här! Beställ till din förening hos distriktskansliet. Lotten säljs fortfarande för 25 kr och föreningen får fortfarande 8 kr i provision. Men några nyheter finns. Läs vidare!

Från och med den 1 december 2017 kan alla föreningar sälja de nya, blå lotterna. Hela 2018, till 31/12, pågår försäljningen. Lotterna säljs fortfarande för 25 kr och föreningen får fortsatt åtta kronor per lott i provision.

PRO Kalmar län har hittills fått hem 20 000 st nya lotter till distriktet. Delredovisningar 2018 behöver vi vecka 18 (1-5/5) och en telefonrapport runt den 15/10. Slutredovisning ska göras senast 7/12 2018. 

Beställ föreningens lotter per telefon 0480-139 54 eller e-post: elisabeth.tunelid(a)kalmar.pro.se

Nytt utseende på lotten, ny extrachans, OBS!

Den extra skrapplatsen, ”bubblan” under den stora rutan, har på de nya lotterna en ny funktion. Beloppet i ”bubblan” är inte vinstbelopp utan används som en extra chans att få tre lika. Det krävs alltså två lika i det större fältet plus extrachansen för att vinna, och det gäller även för att vinna en ny lott. Som förut vinner man naturligtvis också på tre lika i det större fältet, inklusive ny lott.

Vinstbeloppen har ändrats så att fler vinner, men miljonvinsterna är kvar och vinstandelen är fortfarande hög.

Försäkra Dig om att det blir rätt – den som lämnar ut vinsten ska skrapa kontrollrutan (där det står ”SKRAPAS EJ”) och kontrollera vinstbeloppet.

Ladda ner en redovisningsblankett här!

Möjlighet till högre provision 2018

2018 finns återigen möjligheten att få högre provision om distriktet som helhet ökar sin försäljning med 10%. Då får de föreningar som också har ökat med 10%, nio kronor per lott för dem man sålt utöver 10%-målet.

Som förut finns också möjlighet att sälja prenumerationer genom föreningen. 

Läs mer om vinstplan, säljtips och försäljning av prenumerationer här!

Om någon kommer och vill lösa in vinstlotter från 2017 går det bra fram till 28/2 2018. Vinstlotterna ska skickas direkt till Trippelskrapet med en särskild blankett som finns hos oss på kansliet; slå en signal eller mejla så skickar vi den!

Enligt distriktets verksamhetsplan för 2018 som antogs på höstmötet, ska alla distriktets föreningar sälja lotter 2018.

Lycka till med lottförsäljningen!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.