A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Nyheter

Kontakt med Värnamo Nyheter angående prenumerationspriser PRO Bredaryd ställde en förfrågan till Värnamo Nyheter angående en pensionärsrabatt på prenumeratinsavgiften

2019-02-16 Svar från VN oavkortad


Tack för ditt mejl. Jag förstår att alla era medlemmar ännu inte har skaffat sig digitala vanor – och en del kanske aldrig gör det. När det gäller priset på papperstidningen så kan vi inte tumma på det därför att vår distribution helt enkelt då blir dyrare än vad intäkten blir. Förlorar vi på utdelningen måste vi spara på journalister och då riskerar vi att urholka bevakningen som vill kunna erbjuda våra läsare och vårt lokalsamhälle i stort.

E-tidningen är samma produkt som papperstidningen – men som digital kopia. Se i lämken:
http://etidningen.vn.se/#issues

Den är mycket användarvänlig även för ovana äldre läsare och kostar 119 kronor /månad eftersom den är billigare att distribuera. Som du är inne på hjälper inte det om man ändå inte har dator. De flesta läsare läsare dock e-tidningen i en läsplatta. Kanske kan det vara något?


Just nu har vi smyglanserat möjligheten att till e-tidningsabonnemanget få med en surfplatta mot en något högre månadsavgift de första 12 månaderna. Men det blir ändå billigare än papperstidningen – och då får man behålla surfplattan efter de 12 månaderna.

Jag vet inte hur intressant det är men era medlemmar skulle i så fall få:
E-tidning 119 kronor per månad
Surfplatta 80 kronor per månad


Dvs sammanlagt 199 kronor per månad de första 12 månaderna sedan upphör kostnaden för surfplattan och bara e-tidningspriset kvarstår.


Vi tar på oss att installera e-tidningsappen och att logga in åt kunderna. Vi kan också distribuera plattan hem till prenumeranten om den bor i ett område där vi i dag distribuerar papperstidningen.

Kolla gärna om det kan vara något som intresserar era medlemmar!


Mvh, Herman Nikolic, redaktionell chef Hall Media

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.