A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Arkiv

Månadsmöte 16 april 2019

Månadsmöte på Pigalle 16 april 2019

Månadsmöte PRO Nässjö 16 april 2019

Ett mycket stort antal medlemmar hälsades välkomna till aprils månadsmöte på Pigalle.Två nya medlemmar i föreningen hälsades också välkomna.

Hall Media AB var inbjudna att informera om det senaste inom våra dagstidningar och representerades av stf ansvarig utgivare Johan Hedberg. Nässjö manskörs orkester var dagens underhållare.

Johan Hedberg, som varit redaktionschef för SMT-gruppen på Höglandet under många år, berättade att Hall Media AB ger ut 17 tidningar och har många nyhetssajter som bevakar 23 olika kommuner.
Johan Hedberg från SMD

Tidningarna kan prenumereras både som papperstidning och kan läsas digitalt. Det går också att dela en prenumeration med t ex anhöriga. Billigaste prenumerationen är enbart den digitala.
Frågan kom upp om papperstidningen kommer att försvinna men Johan Hedberg menade att den kommer att var kvar några år till. I framtiden kan det kanske bli som en länstidning.

Efter kaffepaus med chokladwienerbröd och kakor intog Nässjö Manskörs orkester scenen och sjöng och spelade ett stort antal kända melodier från olika tidsepoker.
Nässjö Manskör

Ordföranden Rolf Wilhelmsson informerade därefter om kommande planerade resor där det finns ett fåtal platser kvar.

I bowling har PRO och SPF gått samman och kallar sig numera Nässjöpensionärerna.

Efter säsongens slut blev Gunvor Anderberg klubbmästarinna och Evert Dahlqvist klubbmästare, båda PRO-medlemmar.
Bowlingmästarna

Kulturstipendium från ABF i Jönköpings län har 2019 tilldelats Carola Wilhelmsson PRO Nässjö. Motivering; Med iver, engagemang en kärlek för fortbildning som vida överskrider vad som förväntas av en cirkelledare, arbetar Carola vår som höst med att driva PRO Nässjös studieverksamhet.

Ordföranden riktade att stort tack till Johan Hedberg från Hall Media AB för informationen om våra dagstidningar och till Nässjö Manskörs orkester för ett uppskattat framträdande.

Därefter lottdragning med kaffe och chokladvinster.

Nästa månadsmöte blir den 21 maj.  Representanter från socialförvaltningen är inbjudna och kommer att beskriva den nya boendestrategin 2019-2029.

Information om PRO:s sommaraktiviteter kommer också att lämnas.

Foto: Rolf Wilhelmsson
Text: Inger Johansson

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.