A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

Det här får du i PRO

Som medlem i PRO får du en tidning och rabatter på resor och studier. Dessutom kan du teckna anpassade försäkringar och delta i en mängd aktiviteter.

 

Gemenskap och aktiviteter

I PRO finns aktiviteter för gemenskap och personlig utveckling – allt från friskvård, kultur och studier till resor. Som medlem får du ta del av dessa aktiviteter via din förening, samorganisation och distrikt. 

Tidningen för dig

Nio gånger per år får du som medlem Sveriges största pensionärstidning, PRO:s medlemstidning PROpensionären.

Rabatt på resor med SJ

Som medlem får du 10 procent rabatt på alla SJ-resor inom Sverige, till Köpenhamn och Oslo, samt med InterRail i Europa.

Rabatt på resor med Swebus

Som medlem i PRO får du via Smart Senior ytterligare 10% rabatt på alla Swebus Smarta avgångar.

Anpassade försäkringar

Genom PRO Försäkringar kan du som medlem teckna tre olika försäkringar som är speciellt framtagna utifrån önskemål från medlemmar. Det är en livförsäkring med månadssparande, en olycksfallsförsäkring samt en hem-, villa- och fritidshusförsäkring.

IT-support

Som medlem får du utan kostnad hjälp av PRO:s IT-support, vardagar 08.00-18.00. Supporten gäller exempelvis operativsystem, bredband, Internet, brandväggar/säkerhet, Office-program och PRO:s webbplats.

Rabatt på PRO:s folkhögskola

På PRO:s folkhögskola finns korta kurser inom ämnen som hantverk, konst, dans, friskvård, natur, språk, skrivande, data samt förenings- och ledarskap. Och en lång kurs med basämnena samhällskunskap, engelska, svenska, historia och miljökunskap. 

Samlingsförsäkring

I medlemsavgiften ingår även en försäkring om olyckan skulle vara framme under färd till och från, samt deltagande i, alla PRO:s verksamheter.

PROmedlemsresor

För att få resa med PROmedlemsresor krävs att en i resesällskapet är medlem i PRO. PRO-medlemmen reser till specialpris, medan icke medlem betalar lite mer.Som medlem kan du resa med PRO:s resebyrå PROmedlemsresor. Ett brett utbud av utrikes resor, anpassade för PRO:s medlemmar, finns att ta del av. Det rör sig om medlemsträffar, storstads-, trädgårds-, vandrings- och smakresor. Även gemenskapsresor för ensamresande. 

Förmånligt elavtal

Genom ett samarbete med Umeå Energi kan vi erbjuda dig som PRO-medlem ett förmånligt elavtal. Avtalet är både tryggt, miljövänligt och konkurrenskraftigt. Som PRO-medlem får du automatiskt förnybar Stornorrfors-El.Läs mer

Förmånskort

Alla medlemmar erbjuds förmånskortet Smart Senior. Med kortet följer en lång rad rabatter på olika typer av varor och tjänster, exempelvis resor, mat, mobiltelefoner och telefonabonnemang. Läs mer

Rabatt på Grand Tours

Du får 250 kronor rabatt när du bokar en resa med PRO:s eget reseföretag Grand Tours om inget annat anges. Uppge ditt medlemsnummer när du bokar resan så dras rabatten automatiskt.  

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.