A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Ragunda

PRO - En folkrörelse för dig

PRO bildades år 1942 och har idag mer än 400 000 medlemmar. Som en av Sveriges största organisationer är PRO en folkrörelse i ordets rätta bemärkelse.

PRO är en partipolitiskt obunden, av medlemmarna demokratiskt styrd organisation. Varje dag engagerar sig PRO:are runt om i landet för medlemmarnas intressen, gemenskap och personliga utveckling. Vårt påverkansarbete gör skillnad. 

Tillsammans är vi i PRO starka och ser till så att livet som pensionär blir både bättre och roligare. Du är varmt välkommen till PRO!

Aktuellt från Ragunda

  • Resa till

    2017-09-08 Lördagen den 29 juli samlades 45 förväntansfulla medlemmar i PRO Ragunda för att åka med buss från Centrum, Hammarstrand till Docksta och sedan vidare med båt till Ulvön. Det va r en härlig och solig dag, något blåsig, som vi upptäckte när vi åkte med båten. Båtresan tar lite drygt 30 minuter och då serverades vi kaffe och smörgås. När vi anlände till Ulvön var det fri aktivitet fram tills det blev en gemensam lunch på Ulvö hotell, mest sill och fisk i alla varianter fanns det men även en del andra godsaker. De flesta strövade längs med strandpromenaden och tittade på alla vackra hus och mycket blommor som fanns. En lokal löpartävling pågick också under tiden vi var där samt att vi fick se en del bröllopsgäster eftersom det skulle vara bröllop precis när vi skulle åka hem. Humöret var på topp och chauffören Peter rattade oss perfekt. Under bussturen hade vi lite frågesport om allehanda ting och en del vinster delades ut till de som hade flest rätt. Det var ordföranden Lennart Hobring som ledde frågesporten, varav en del var mycket kluriga. Sammantaget en härlig dag för de som åkte med.

    Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.