A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Körfältets Våravslutning

"Lotta och Gänget" underhåller "Lotta och Gänget" underhåller

PRO Körfältet hade sin våravslutning med vårbuffé på restaurang Papegojan den 23 maj 2019

2019-05-27 Lotta Andersson och Rolf Göransson ”Lotta och Gänget” mjukstartade med underhällningen och  efter ett tag hälsade ordförande Ulla Deutschmann alla välkomna till en eftermiddag med musik, mat och lotteri. Drygt 50 medlemmar hade hörsammat inbjudan och kommit denna regniga och kalla majeftermiddag.
Ulla uppmanade medlemmarna att här inte betala lotter med mynt utan med sedlar eftersom bankerna nu har försvårat  mynthanteringen.

Lotta och Gänget  stod för underhållningen. Lotta sjöng och Rolf spelade dragspel och sjöng . De hade en finstämd repertoar med låtar man kände igen och många kände sig manade att sjunga med i Svinsta skär, Kostervalsen och Nidälven. Vi fick höra flera fina låtar som Jolly Bob från Aberdeen, Hälsa Mikael från mig och Mjölnarens Iréne.

Maten hade nu plockats fram och det bjöds på lax, fläskfilé, potatisgratäng, sallader av skilda slag, ostar, efterrätt och kaffe. Alla njöt av den goda maten som smakade förträffligt
.
Efter maten fortsatte Rolf och Lotta med den populära Sång till Bohuslän, Leende Guldbruna ögon, Jag längtar ut och avslutade med Mosippan. Många sjöng med. Vi fick också höra ett par humoristiska låtar  och de fick rikligt med applåder.

Nu var det dags för lottdragning med de skänkta vinsterna och det var många som gick hem med en eller flera vinster.
Sommaren kunde nu börja på riktigt och Ulla tackade Lotta och Gänget för ett uppskattat uppträdande, personalen för den goda maten och alla medlemmar som hade kommit.
Alla tillönskades en trevlig sommar.

MG
Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.