A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Arkiv

 

                      

             

                              Träff på Palmen  2014 /bild gde.

Vill ge våra medlemmar information om vad som händer för oss pensionärer i våran förening och att alla skall trivas på våra möten, sammankomster, och våra studiecirklar och medverkar till att alla kommer med i våran gemenskap. Vill att du hjälper till för att trivseln och samvaron skall bli så bra som möjligt.Jag är eran hemsides ansvarige tillsammans med Styrelsen Körfältet.Jag heter Gunhild Dérås Eliasson Mitt telefonnummer 063-519349 Mobil. 0768297472

Söker dig som vill hjälpa till med material till vår hemsida t.ex. historik reportage och bilder, från våra resor och aktiviteter.
Då det kan vara svårt att hinna vara med över allt. Kanske kan du komma med tips om olika ämnen, som vi kan berätta om.  Hoppas på nya idéer.


Lite bra Datatips för nybörjare. Från intervju med dataläraren Lars Hansson, PROs folkhögskola i Gysinge.
Det viktigaste är att komma över rädslan för apparaten.Man tror att så mycket kan gå fel, men det stämmer inte.
Datorn innehåller en djungel av olika funktioner.Ingen kan kunna allt. Fokusera bara på det du behöver.
Låt inte barnbarnen försöka lära dig -då går det för fort.Man hänger inte med och blir bara förvirrad.
  
Anmäl dig till en kurs. Är man pensionär tar man lämpligen kontakt med närmaste PRO.-distrikt.
Även ABF och andra studieförbund har kurser för nybörjare.Medlemsförmån. Kostnadsfri hjälp med datorn för oss PRO medlemmar. Kontakt ring PRO support 0771-171171
Får du problem med din dator eller programvara finns det en kostnadsfri datasupport för PROs medlemmar, föreningar, samorganisationer och distrikt.
  
Supporten är öppen vardagar 08.00-18.00 och ger stöd för alla våra system webbsidor, medlemsregistret, informations systemet för pensionärsråds- ledamöter samt våra mötesrum via First Class.
Därtill ges även generell datasupport om exempelvis operativsystem, bredband och internet, brandväggar/säkerhet, officeprogram och navigering på vår webbplats.  
  
PRO bevakar Pensionärernas intressen i olika samhällsfrågor,och att bedriva en egen omfattande verksamhet
i vilken medlemmarna kan känna glädje och gemenskap. 
Vad får man för medlemsavgiftenI medlemsavgifter för år 2011 betalar vi till PRO Riksorganisionen 170 kr,
PRO Distriktet 30 kr och till föreningen Körfältet 40 kr  Som medlem får du tidningen PROpensionären (1 Ex. per hushåll) som utkommer 9 gånger per år. I medlemsavgiften ingår också en olycksfallsförsäkring som gäller när du besöker ett  PRO- arrangemang eller när du är på väg till eller ifrån ett PRO arrangemang. Dessutom har du möjlighet att teckna egna försäkringar med fördelaktiga villkor, en hemförsäkring och  en olycksfallsförsekring speciellt framtagen för oss PRO-medlemmar./gde.

 

  Som ålderspensionär,förtidspensionär eller gift/sambo med sådan, är du välkommen att dela våra olika aktiviteter med oss.

                                                                      

 • Vill att våra medlemmar skall känna sig välkomna in i vår
 • pensionärsförening som bildades 1974. Hade i dec 2017, 255 medlemmar.
 •  Vill ge våra medlemmar information om vad som gäller för oss pensionärer.
 • Vill se att alla trivs på våra möten, sammankomster och våra 
  studiecirklar.
 • Vill att alla medverkar till att alla kommer med i vår
  gemenskap.  
 • Vill att du hjälper till för att trivseln och samvaron skall bli så
  bra som möljigt.

 

Vi ingår i Jämtlands distriktet. Utöver medlemsmöten en gång i månaden, bedriver vi en hel del aktiviteter såsom studiecirklar och olika friskvårdsaktiviteter, resor och utflykter. Mer om detta under menyn Aktiviteter. Som PRO-medlem kan du teckna förmånliga försäkringar såsom olycksfall och hemförsäkring. Under menyn "kontakt" hittar du telefonnummer till våra kontaktpersoner som kan  ge dig svar på eventuella frågor som du kan ha. Vill du bli medlem i PRO, Klicka på bli medlem och sedan Länk till medlemsansökan. PRO bildades 1942 och är Sveriges största pensionärsorganisation med 350 000 medlemmar. PRO finns i hela landet och omfattar över 1300 lokala föreningar.  PRO är en partipolitiskt oberoende organisation för alla pensionärer. PROs uppgift är att på riksplanet i landsting, regioner och kommuner följa och bevaka samhällsutvecklingen samt skapa opinion för frågor som berör pensionärerna. /gde.

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.