A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Det här är PRO

PRO, Pensionärernas riksorganisation, är Sveriges största pensionärsorganisation – intresseorganisationen och mötesplatsen för närmare 400 000 av landets pensionärer.

Nu är vi över 1,8 miljoner pensionärer i Sverige. Även om var och en av oss har en unik personlighet och egna intressen, har vi väldigt mycket gemensamt. Alla vill vi leva. bo och umgås på våra egna villkor. Njuta av livet, kort och gott

PRO har närmare 400 000 medlemmar i cirka 1 400 föreningar runt om i hela landet. Tillsammans är vi starka, och ser till så att livet som pensionär blir bättre och roligare. Samhället fungerar bäst när vi solidariskt ställer upp för varandra. 

PRO är demokratiskt styrd av PRO:s medlemmar – en folkrörelse i ordets rätta bemärkelse. Varje dag arbetar PRO:are runt om i landet för medlemmarnas intressen, gemenskap och personliga utveckling.

Vill du bli medlem i PRO Leva Livet klicka här

 

Aktuellt från Leva Livet

 • Årsmöte 20 mars 2019

  2019-04-01 Det är den 20 mars, och vi har fortfarande mycket snö. Ändå gav den värmande solen en föraning om vår. Det var riktigt skönt. Några talgoxar förstärkte känslan med sin glada sång.

  Läs mer
 • Trivselmöte 27 febr 2019

  2019-04-01 Det är sista onsdagen i februari. Det blåser ordentligt ute, så det var riktigt skönt att få komma in i ESFs lokaler. Ordförande Marianne Stålberg hälsade alla välkomna. Även denna gång hade det kommit flera nya medlemmar, som alltid hälsas lite extra välkomna.

  Läs mer
 • Äldres hälsa

  2019-04-01 Den sista onsdagen i januari samlades drygt 100 medlemmar i EFS:s kyrkolokal för att lyssna på Mats Mäki, specialistläkare i allmän medicin, som skulle samtala kring ämnet hälsa. Men det blev lite mer en diskussion kring hälsofrågor.

  Läs mer
 • Trivselmöte med boendefrågor

  2019-04-07 Ett femtiotal pensionärer hade hörsammat inbjudan till PRO Leva Livets månadsmöte den 27 september. Temat för dagen var boendefrågor, allmänt men särskilt för oss äldre. Efter att ha blivit välkomnade av Harriet Jorderud togs podiet över av Tord Andnor, ordförande för Östersundshem.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.