A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Höstmötet 2018

Dans vid höstmötet 2018 Dansgrupp på höstmötet 2018

Ett 40-tal medlemmar i PRO Kälarne-Sörbygden samlades till ett höstmöte i hälsans tecken. Som vanligt på ett höstmöte beslutade vi om en verksamhetsplan och en budget för 2019.

2018-11-26 Vi valde ny ordförande, Ragnar Sandelius. Vår tidigare ordförande, Bo Sundström, avgick på höstmötet och avtackades med ett förtjänsttecken, blommor och ett stort paket. Många, långa och varma applåder följde med honom, från oss medlemmar i PRO. Ett stort tack för dina år som aktiv och ett stort välkommen till vår nya ordförande.

Ordförande för detta vårt höstmöte var Gertrud Nygren, PRO-distriktets vice ordförande. Med bravur och glimten i ögat ledde hon oss genom höstmötet. Vi fick oss också till livs en positiv och varierad föreläsning om hälsa. Säkert gick flera av oss därifrån med nya tankar om motion, mat och annat som kan förbättra vår hälsa. Tack för det!

Ett dansant gäng, under ledning av Ingrid Litzell och Eva Persson, visade oss roliga och fartfyllda seniordanser. De träffas varje vecka för att dansa. För att råda bot på bristen av herrar, så fick en färggrann slips utgöra markeringen för en herre. Temat hälsa kan ha många ansikten. Dans är ett.

Nöjeskommittén i Sörbygden serverade oss smaskiga smörgåsar, rulltårta och krus. Vi fick verkligen smörja kråset.

Många fina vinster fanns på vinstbordet och många lotter såldes. Vinstbordet tömdes och vi samlade bröt upp under högt sorl och ser fram emot nästa träff, julbordet och julsångerna i december.

Text och foto: Loulou Westlund

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.