A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Referat

Referat månadsmöte feb 2017

2017-04-04 PRO BODSJÖ

 

Årsmöte har hållits på Hunge Folkets Hus med ett 30 tal medlemmar närvarande. Ordföranden hälsade alla välkommen och började med en parentation av medlemmar som gått bort under 2016. Ordföranden för mötet utsågs Inger Breil från PRO Jämtlands distriktet och till sekreterare valdes Elsy Sandbom.

Ordföranden Inger Breil började med att läsa upp verksamhetsberättelsen som redovisade föreningens olika verksamheter som bland annat är boule, soppluncher, stickcafe och bussresor.

Kassören Gunhild Z-B redogjorde för föreningens ekonomi som är stabil. 2016 slutade med ett minusresultat med cirka 7000 kronor, för att föreningen har bjudit på aktivitet och sponsrat bussresa.

Till styrelsen valdes följande personer:

Ordförande Alf Leek, Vice ordförande Leif Pettersson, Kassör Gunhild Zetterström-Berg, Sekreterare Elsy Sandbom, ledmot Carita Modén.

Ordföranden Inger Breil har på mycket lättsamt och proffsigt sätt fört förhandlingarna. Ordföranden Alf Leek avslutade mötet och överlämnade blommor och lotter som tack till Inger Breil.

Därefter hälsades Jonny Wiktorsson välkommen för att underhålla, vi fick njuta av hans breda repertoar med bland annat Elvis, Alma Cogan, Tore Skogman, Torsten Bergman, Sven Ingvars med flera som han framförde proffsigt och det blev mycket uppskattat.

Nu var det dags för en mycket god lunch med potatisgratäng och kallskuret m m som Kerstin, Anna-Greta och Maine tillagat. Nu såldes lotter och det fanns många hugade köpare. Därefter serverades kaffe med minisemla som Anna-Greta bakat. Dagen avslutades med att Jonny Wiktorsson spelade många kända låtar och även låtar önskades som framfördes med bravur.

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.