A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Resor

Hornborgarsjön 12 april 2016

Tisdagen den 12 april; Hornborgarsjön med omnejd! Middagsbuffé på Cesarstugan i Östra Tunhem! Mätta och belåtna fick vi uppleva Bondens år i ladan!

Klockan 07.30 startade vi resan från Medborgarhuset i Tvååker med Asige Buss! Våra resor arrangeras ihop med SPF Tvååker och Asige Busstrafik! Vi åkte via Göteborg upp till Vårgårda, där det blev kaffe och fralla på Vårgårda Rasta!

Därefter åkte vi via Skara till Hornborgarsjön där vi såg tranorna äta och dansa! Sist jag var där hade det räknats 24.000 tranor kvällen innan! Bara att få stå stilla, blunda och lyssna är ljuvligt, tycker jag!

Sedan åkte vi till Cesarstugan och äter god middagsbuffé! Köttfärslimpa med potatis, gräddsås och lingonsylt! Mums! Kaffe och kaka efteråt!

Mätta och belåtna blev vi hos Britt-Marie och Stig-Martin i Cesarstugan! Bondens År i näraliggande byggnad. Här får vi se hur det var att leva för 60-70 år sedan. Intressant!

Innan vi lämnar Västergötland så besöker vi Falbygdens Ost. I detta ostparadis kan vi provsmaka och handla ostar med oss hem! 

Eftermiddagsfikat fick vi på kvarncaféet i Blidsberg. Efter en härlig dag så beräknar vi att vara tillbaka i Tvååker vid cirka 19.00!!

Det bästa till sist: allt detta kostade bara 600 kronor

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.