A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Resor 2020

Musikalen Annie 14/4

NANNE GRÖNVALL i rollen som Miss Hannigan

Den klassiska musikalen Annie underhåller hela familjen, med vacker musik, färgsprkande dansscener och en gripande historia. Regisserar gör Eva Rydberg, som 2005 själv gjorde rollen som Miss Hannigan. I 2018-2019 års upplaga är det Nanne Grönvall som axlar rollen som Miss Hannigan. Thomas Järvheden spelar Mr Warbucks och på scen kommer en stor ensemble och ett glatt gäng barnhemsbarn underhålla tillsammans med hunden Sandy.

Musikalen Annie, från 1977, har tolkats i flertalet filmer och på scener runt om i världen. Musikaln är baserad på den tecknade serien Little Orphan Annie och innehåller alla element som utgör en succémusikal; bra musik, glädje, dans och några tårar.

Handling: I 30-talets New York träffar vi föräldralösa Annie som sorgset undrar var hennes föräldrar är och om morgondagen blir en bättre dag. Den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som inte är särskilt förtjust i barn, styr barnhemmet med järnhand och Annie tar varje tillfälle att rymma. En dag får Annie följa med hem til miljardären Mr Warbucks. Tillsammans upplever de glädje och Mr Warbucks vill adoptera henne, men Annie har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.