A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

VÄLKOMMEN TILL VÅR HEMSIDA

       
       Foto: Endel Wesik

                    Vi har våra medlemsmöten på Nyhems Servicehus.

                    Se annons i Hallandsposten, lördagar under föreningsaktuellt.

                    Klicka här >>> medlemsmöten <<< för information.

 

Nedan hittar du referat från våra tidigare medlemsmöten.   

Aktuellt från Halmstad

 • Medlemsmöte / Julmöte 5 december 2019

  2019-12-05 PRO Halmstad PRO Halmstad har haft sitt traditionella julmöte på Nyhems servicehus den 5 december. Ordförande Kurt Wirström hälsade välkommen och speciellt då till fem nya medlemmar, som han presenterade. Kurt informerade bland annat om att årsmötet blir 6 februari 2020. Han efterlyste också medlemmar med intresse för IT-frågor. Iréne Andersson informerade om en planerad resa till Johannamuseét. Jonny Persson rapporterade att namninsamlingslistorna avseende Seniorkortet överlämnats till kommunstyrelsen. Gerd Hedberg berättade om ABF PRO Akademin. Ann Johansson informerade om föreningens filmklubb. För underhållningen svarade den alltid så populära duon Edward och OA. Dagen avslutades med tomtegröt, kaffe och pepparkaka samt lotteridragning.

  Läs mer
 • Medlemsmöte 7 november 2019

  2019-11-07 PRO Halmstad har haft medlemsmöte på Nyhems servicehus den 7 november. Vår ordförande Kurt Wirström hade glädjen att presentera och hälsa fyra nya medlemmar välkomna. Mötet godkände styrelsens förslag till verksamhetsplan, budget och medlemsavgift för 2020. Kurt informerade vidare om bouleverksamheten, frågetävlingen PROvetarna, ABF PRO Akademin samt om nästa medlemsmöte som är julmöte. Iréne Andersson informerade om planerade resor och Gerd Hedberg om en ny studiecirkel om ofrivillig ensamhet. Jonny Persson rapporterade från Kommunala Pensionärsrådet. Räddningstjänsten var på plats och berättade om vad vi ska tänka på för att undvika bränder i våra hem. Dagen avslutades med kaffe och lotteridragning.

  Läs mer
 • Kalkonmiddag 18 oktober 2019

  2019-10-18 Återigen var det fest hos PRO Halmstad med sedvanlig kalkonmiddag på Nyhems servicehus den 18 oktober. Drygt 40-tal gäster hade mötts upp för att njuta av den trevliga uppdukningen med hösttema och den fantastiskt goda kalkonen och äppelkaka. Att Trenorerna dök upp och underhöll oss gjorde inte saken sämre. Kungen (Jan Wolfhagen) anlände för att önska oss en trevlig kväll. Skönsång, magi och träffsäkra imitationer blev till en njutbar och underhållande kväll. Kvällen avslutades det med trevlig samvaro, kaffe och hembakad kaka. Styrelsen och gäster får åter anledning att framföra ett stort tack till festkommittén – Bosse, Sonja, Ulla, Gunilla och Maija-Lisa för ett trevligt och minnesvärt arrangemang.

  Läs mer
 • Medlemsmöte 10 oktober 2019

  2019-10-10 PRO Halmstad har haft medlemsmöte den 10 oktober på Nyhems servicehus. Ordförande Kurt Wirström hälsade välkommen och speciellt då till tre nya medlemmar, som han presenterade. Kurt informerade bland annat om föreningens Höstfest den 18 oktober, PRO:s kommande prisundersökning, ABF PRO Akademins arrangemang och vårt nästa medlemsmöte då Räddningstjänsten informerar om vad vi ska tänka på för att undvika bränder. Gerd Hedberg informerade om en ny studiecirkel om ”ofrivillig ensamhet” samt om planerade resor. Jonny Persson rapporterade från Kommunala Pensionärsrådet. Bittan & Tobias underhöll med musik och trevligt mellansnack, vilket var uppskattat av de närvarande. Dagen avslutades med kaffe och lotteridragning.

  Läs mer
 • Medlemsmöte 5 sept. 2019

  2019-09-05 PRO Halmstad PRO Halmstad har haft medlemsmöte den 5 september på Nyhems servicehus. Vår ordförande Kurt Wirström hälsade välkommen och då speciellt till fem nya medlemmar som han presenterade. Kurt informerade bland annat om föreningens Höstfest den 18 oktober, ABF PRO akademin, Senioreventet på Halmstad Arena den 3 – 4 oktober, PRO:s medlemskampanj den 1 – 14 oktober och nästa medlemsmöte den 10 oktober. Jonny Persson rapporterade om Kommunens Pensionärsråd, Iréne Andersson om kommande resor och Monica Benjaminsson om stavgång och sittgympa. Halmstads kommun informerade om hur vi ska undvika fallolyckor genom exempelvis enkla övningar och god kosthållning. Dagen avslutades med kaffe och lotteridragning.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.