A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Resor

Furet anordnar inga egna resor man samarbetar med PRO Öster för att fylla bussarna.

 Resor utannonserade under Föreningsaktuellt i Hallandsposten är öppna för samtliga PRO medlemmar i Halmstad, oavsett föreningstillhörighet.

Vår kontaktperson ang resor:

SOLVEIG TELLANDER

tel 070-275 15 24 eller e-post: solveig.tellander@gmail.com

 ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

2019 fullföljdes traditionen den 27/11 med Julbord-Turaresa tillsammans med PRO Dansarna. Välsmakande, rikligt julbord även detta år.

Den 27/11 2018 reste 56 medlemmar från vår förening tillsammans med PRO Dansarna till Helsingborg för årets Tura-Julbordsresa. Ett dignande julbord väntade på färjan Aurora. Efter ett antal turer fram och tillbaka till Helsingör lämnade mätta och belåtna medlemmar båten för återrea till Halmstad

 Under hösten 2018 har medlemmar från vår förening deltagit i resor till Ullared och Julmarknad på Liseberg/Bingolotto tillsammans med PRO Öster.

Medlemmar från vår förening har under våren och sommaren 2018 deltagit i resor till Visingsö och Göta Kanal anordnade av PRO Öster. Resorna har enligt deltagarna varit mycket välarrangerade, prisvärda och trevliga.

Dessutom har medlemmar följt med på dagsresa till Wanås Konstpark arrangerad av Röda Korset.

En person från Halmstad har testamenterat en summa pengar med önskan att pengarna skall användas till trevligt GRATIS arrangemang för pensionärer bosatta i Halmstad Kommun. Resorna har varit så populära att det nu anordnas en extra femte resa 29/8. Det finns pengar kvar i fonden så det kommer troligtvis att anordnas resor även nästa sommar. 

 

       

 

 

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.