A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Golfresa 2018

Individuella tävlingen. Rolf Zachrisson, Alf Johansson, Bengtt Hugosson och Arne Mild.

2018-09-26 PRO:are på golfresa till Götene och Lundsbrunn GK

Vi var sex förväntansfulla golfare som åkte i väg för att spela Riksmästerskap i golf på Lundsbrunns golfbana några mil norr om Skara. Fyra medlemmar från PRO Visby och två från PRO Hoburg. Tidig tisdag morgon med båten till Nynäshamn och sen västerut direkt till banan dit vi anlände strax före fyra på eftermiddagen. Eftersom det var regn så studerade vi ban-gauiden över en kopp kaffe. Sen var det dags att uppsöka vårt hotell i Götene, receptionen var i det lilla caféet bredvid där också frukosten serverades. Litet men fullt dugligt för oss att bara bo och sova i.

Onsdag var det dags för det individuella spelet, något regn för de som startade först.

För oss alla var det en knepig bana att spela och vinden ökade hela tiden och ställde till det i spelet. Ingen av oss gjorde några bra resultat men vi hade trevligt i våra bollar. Efter att alla kommit in var det prisutdelning och därefter kamrat- middag för cirka sextio stycken på golfrestaurangen. Tidigt avslut för att efter en kort stunds samling i hotellets samlingsrum gå trötta till sängs.

På torsdagen var det lagspel där vi hade Berit o Birgitta och Björn o Per-Åke med i laget.

 Per-Åke färdig att putta.

”Zacke” o Anders var ute på banan o hejade på laget med glada tillrop.

Spelet var inte heller i dag på topp o någonting att skriva hem om och placeringarna måste förbättras. Ingen av våra lagmedlemmar verkade ha lärt sig av dagen innan. Men banan var inte lätt, inte så farligt kuperad men långa hål med mycket vatten och bunkrar. Luriga greener där det dock rullade på bra.

Efter lunch och prisutdelning gav vi oss av hemåt, den här gången via Oskarshamn.

 

”Zacke” o Per-Åke Tackar PRO Hoburg för god sponsring.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.