A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Ny sida

2014-04-23

Jag vill tacka alla medlemmar som deltagit i föreningens aktiviteter och möten. Ett stort tack till dom somhar slitit med bord och stolar, dukat och kokat kaffe. Ett stort tack till dom som lett övriga aktiviteter så som simning, pingis, boule och stavgång och alla medlemmar som har kommit på våra träffar. På höstmötet beslutades det att inte höja föreningens medlemsavgift, däremot kommer göteborgsdistriktet att föreslå en höjning med med 40 kronor. Vi kommer att satsa på fler friskvårdsaktiviteter för medlemmarna och då med hjälp av utbildningsmaterial från Riksförbundet. Vi vill att fler medlemmar engagerar sej i våra aktiviteter och även deltar i kurser i t.ex. PROs Folkhögskola i Gysinge. Vi ska arbeta för ett bra liv för oss äldre genom påverkan i alla demokratiska instanser.

Vi träffas åter den 13 januari En trevlig Julhelg och ett Gott Nytt År

                                        Ordf. Lage Reftel

                                           

 

Sommarens aktiviteter 2014

Under sommaren har vi haft full aktivitet med boulespel och bangolf.

Aktiviteter har genomförts i Flunsåsparken tillsammans med ABF och PRO-distriktet. Utfrågning med politiker om äldreomsorgen, artister och melodikryss förekom. 

Föreningen har även deltagit på Lundbys kulturmånad och berättat om vår verksamhet vilket inbringade nya medlemmar.

                          Lisbeth som våran ambassadör på lundbymånaden

 

I melemmarnas tjänst

Våra styrelsemedlemmar har under sommaren genomgått en ledarutbildning på PRO`s Folkhögskola för attkunna bedriva styrelsearbetet på ett bra sätt. Vi vill tacka dem för deras hårda arbete med utbildningen.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.