A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Påsk tallrik och Teatergruppen Frö

Teatergruppen Frö

Medlemsmötet på Skärtorsdagen blev mycket lyckat. Ett stort antal medlemmar mötte upp och bjöds på god mat och en del överraskningar.

2019-04-19 Men innan maten kom fram bjöds vi på en överraskning då Teatergruppen Frö gjorde ett bejublat uppträdande. Några korta sketcher och framför allt sång. Finns det något sådant som ”Professionella amatörer”? I så fall hör denna teatergrupp dit! De bjöd på sig själva och spred glädje med sin sångarglädje. Publiken drogs med och klappade uppskattande takten i några av låtarna som framfördes. Mycket trevligt.

Sedan var det dags för ”Egna förmågor”.  Ordföranden Kjell Andersson intog podiet och förklarade att ingen hade anmält sig för denna begivenhet. Därför tog han själv över denna programpunkt. Han började med att dra några vitsar. ”Jag har nog berättat dem vid tidigare tillfälle – men ni har nog glömt dom så jag tar dem igen”, sa han. Men visst var de flesta helt nya… eller?? Kjell avslutade med att visa en annan sida av sin begåvning. Han framförde en egenhändigt skriven rap-låt! Den hade nog ingen hört förut – och visst var han bra!?

Sista punkten på programmet var den mycket goda Påsk tallriken från Jungman Jansson. Flera goda delikatesser fick plats på tallriken. Mycket gott. Allra sist kaffe med en god påsk bakelse. En mycket trevlig inledning på påskhelgen. Och inte blev de sämre av att våren på allvar kom just denna helg. Väderprognoserna har utlovat sol och vårvärme hela helgen. Visst blir man glad!

En riktigt glad påsk önskas alla Lergökar!

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.