A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Pablo Copa – En härlig trubadur.

Pablo Copa – En härlig trubadur.

I torsdags avslutades vårens kavalkad av artister med den härliga trubaduren Pablo Copa.

2019-05-17 Mötet inleddes med en kort information om det senaste angående vår lokal. Vi vet fortfarande inte vad som kommer att hända, men vi har ett löfte om att vi får vara kvar åtminstone i början av höstsäsongen. Lokalen ska renoveras och var vi ska hålla till under den tiden är just nu en öppen fråga. Höstens program är spikat och delades ut till alla som deltog på mötet. Programmet kommer också att publiceras här på hemsidan inom kort. Håll koll här på hemsidan angående lokalen – när något nytt besked finns kommer det att publiceras här i nyhetsarkivet.

Problemet med att hitta en kassör kvarstår, styrelsen ber alla medlemmar att tänka till – finns det någon som kan tänka sig att ta det uppdraget? Frågan måste lösas!

 

Ordföranden Kjell avslutade denna korta information med sin numera så populära ”Rap om Lergöken.”. Mycket uppskattat.

 

Därefter intog Pablo Copa scenen. Det blev en mycket trevlig stund med en artist som har en bred repertoar. Låtar från 50-talet och framåt. Flera gånger blev det ”allsång” när publiken fick höra en gammal bekant.

Pablo framförde en rad låtar från  Olle Adolphsson, Ted Gärdestad, Beatles Paul Anka m.fl.

Det blev en mycket underhållande avslutning på vårens artistkavalkad.

 

Nästa vecka är det säsongsavslutning, programmet är inte spikat (egna förmågor?) men säkert kan vi få Kjell att rappa igen?!

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.