A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vill du bli medlem?

Bli medlem i Pensionärernas Riksorganisation, Hisings Kärra.

Alla som uppbär någon form av pension kan bli medlemmar i PRO. Det gäller ålderspension, sjukersättning (tidigare benämnd förtidspension), avtalspension, änkepension, efterlevnadspension. Dessutom kan den som själv inte är pensionär men som är maka, make eller sambo med PRO-medlem själv bli medlem i PRO.

 

Medlemsavgiften varierar beroende på vilken förening du kommer att tillhöra. I PRO Hisings Kärra är medlemsavgiften fr.o.m. år 2016, 300 kronor per kalenderår. Som medlem får du tidningen PRO Pensionären (ett ex per hushåll) som utkommer 9 gånger per år, 100-120 sidor.

 

I medlemsavgiften ingår också en olycksfallsförsäkring som gäller vid PRO-arrangemang eller när man är på väg till eller ifrån ett PRO arrangemang.

 

Som medlem kan du delta i alla föreningsaktiviteter och studera med PROrabatt vid PROs Folkhögskola i Gysinge. Du har även rabatt på Grand Tours resor.

 

Om du har önskemål om medlemsskap i vår förening, Hisings Kärra, så ska du ange det i medlemsansökan.

 

Genom att anmäla dig som medlem - vilket du kan göra genom att klicka på länken nedan - accepterar du att ingå i PROs centrala databaserade medlemsregister, Det används av PRO internt och säljs inte vidare till andra.

 

Pensionärernas Riksorganisation/Hisings Kärra

 

http://www.pro.se/Bli-medlem/Bli-medlem/

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.