A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vår Förening, länkar

Här är Årsunda

 

Här i centrum och i de närliggande områden finns de flesta av våra medlemmar. Årsunda är en liten men trivsam ort där vi har en mataffär, en bilverkstad och några flera företag. Men ingen bank eller post. Det sköter numera vår fina ICA-butik om. 
Men vi har en härlig 1 km lång sandstrand som vi utnyttjar ofta både sommar och vinter. På sommaren är det i huvudsak bad, strandpromenader, fiske och båtaktiviteter som gäller. På vintern är det pimpelfiske, skridsko- och sparkåkning, isjaktssegling, motortävlingar, och för vår del, ibland månskenspromenader med grillning efteråt på isen.

Sedan har vi en mycket aktiv PRO förening där ca 310 pensionärer är med. Vi är helt opolitiska och vill endast leva ett bra liv med många aktiviteter och stor gemenskap. Kom med du också!Vi har flugit med ett 4-sitsigt plan över Sandviken-Årsunda. Bilden ovan är tagen från en flygtur över Årsunda hösten 2013. Vill även du vara med att flyga, kontakta mig, 
Thore på tel. 070-6424816                                Foto: Thore Andersen

 Om PRO-föreningen
i Årsunda, Sandvikens
kommun i Gästrikland


PRO Årsunda  
är en mycket aktiv opolitisk, trosfri (?)  
förening med bl.a. mötesverksamhet, friskvård och social verksamhet.


Har du ideér hur vi kan 
förbättra vår hemsida, är 
du välkommen att höra av 
dig till mig.

Webbmaster:

Thore Andersen

Mail:

thoreandersen9@gmail.com

Tel. 070-642 4816[Statistik]

   

Vad gör vi?

Vi har ett allmänt möte varje månad från sept. till maj. Vidare spelar vi boule hela året och bowling i Sandviken i tiden sept-maj. Vi har även provat på att spela curling!

Stavgång har vi varje tisdag under sommaren samt även några tipspromenader under vår och höst. Vi har seniordans, chigong, sånggrupp och vattengympa. Och ibland danskvällar.

Vi har även lite kursverksamhet. Just nu bygger vi en luftsolfångare till en medlem.

Vi skall inte glömma de trevliga festerna vi har! Grötfest, äggsexa, pubaftnar etc. Och resor som t.ex. hemliga resor, båtresor, teaterresor etc.

Och udda aktiviteter som månskenspromenad, cykla dressin och flyga med privatflygplan över vår byggd, stöpa juleljus m. m.

Vidare har PRO centalt en stor, fin, unik anläggning i Gysinge på herrgården där det bedrivs utbildningsverksamhet på många områden till låg kostnad.

Bli medlem du också!

Det kostar endast kr 255 per person och år (2017) och då ingår även tidningen PRO- Pensionären.
Vill du bli medlem: Kontakta Göran Broberg eller någon annan i styrelsen.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.