A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Mötesreferat

Pro Ljusneorten hade medlemsträff tisdagen den 19 mars på Ljusne Folkets Hus. Ordförande Birgitta Tapper hälsade ett 70 tal medlemmar välkommen och för den eminenta underhållningen stod Jalle Steen, med ett klurigt musik-quiz och ett suveränt gitarrspel med ett fantastiskt Hank Marwin ljud på sin ”strata”.

Resegruppen informerade om vårens kommande resor, där musikalen Så som i Himmelen är närmast på gång, den blir i samband med en Cinderella kryssning den 12-13 maj, den är i det närmaste fullbokad men det finns ett fåtal platser kvar.

En dagskryssning från Kapellskär till Mariehamn är också på gång inget exakt datum är ännu spikat men det blir troligen den 27 eller den 28 maj.

Pubafton på restaurang Turbinen i Ljusne blir det torsdagen den 28 mars. Vårsupé för medlemmarna blir det den 16 april på Ljusne Folkets Hus. Gökotta i Ljusne Brukspark blir den 18 maj.

I pausen serverades fantastiskt goda smörgåsar och kaffe med kaka av köksgruppen.

På punkten övriga frågor togs det upp problematiken med att det saknas hjärtstartare i Ljusne. Sonia Larsson som sitter i KPR (Kommunala Pensionärsrådet) informerade lite kring äldreboendet i kommunen, hon bad medlemmarna att komma med idéer och förslag till förbättringar. Det informerades även om att det nu kan handlas med 5 % rabatt på Ljusne Konsum på tisdagarna (för medlemmar i KF) om man handlar för mer än 200 kr.

Träffen avslutades med sedvanliga lotteridragningar med fina priser från bland annat Sygruppen och Ljusne Konsum.

Birgitta riktade ett stort tack till köksgruppen, och ett särskilt tack till Jalle för den fina underhållningen, och önskade alla en trevlig fortsättning på dagen. 

 

 

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.