A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Mötesreferat

Årets sista medlemsmöte den 16 december 2014.

I tisdags den 16 december fylldes Ljusne Folkets Hus med över 100 medlemmar som deltog i vårt sista medlemsmöte för detta år.

När medlemmarna anlände bjöds det på glögg med alla tillbehör, detta hade skänkts av vår lokala Konsumbutik.

Kökspersonalen har jobbat hårt med att duka kvällen innan mötet och samlades åter redan klockan 09.00 på tisdagsförmiddagen för att börja ordna med maten inför mötet. Börje hade fixat all dryck inför mötet och lotterigubbarna var igång med sex lotteriringar och försäljningen gick som smort. Vår sygrupp hade som vanligt skänkt ett flertal fina handarbeten och i övrigt var det julskinkor som lottades ut.

Efter en kort presentation av vår ordförande Birgitta Tapper bjöd vår PRO kör på ett mycket uppskattat uppträdande med våra mest kända julsånger. Alla kunde också delta att sjunga med. Det blev lite si och så med detta, istället njöt alla av de fina sångerna som kören sjöng med Lasse Arnell som ledare.

Efter detta uppträdande informerades mötet om kommande resor, den 25 januari reser vi med Cinderella till Åland för en reseträff med Lönns Buss. De firar 25 års jubileum 2015 och lovar att slå på stort inför detta jubilerande. Iggesundsrevyn presenterades också och det blir den 14 mars. Många tecknade sig redan nu för de båda arrangemangen. 

Nu bjöd köket på dagens höjdpunkt, julgröt med alla tillbehör. Till detta serverades det skink- och ostsmörgåsar. Som avslutning bjöds det kaffe med pepparkaka.

Sonia läste Tomten av Viktor Rydberg mycket stämningsfullt och efter det företogs lotteridragning innan vår ordförande Birgitta berättade att det är över hundra 80+  som skall uppvaktas med julblomma i år. 

Därefter önskade Birgitta ett tack för i år, till alla som ställer upp på våra möten och andra aktiviterer och önskade alla en God Jul och ett Gott Nytt År.

Sten Sundqvist

 

Glögg vid ankomsten

Samling vid borden

Karin vid grytorna

Körens uppträdande

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.