A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Mötesreferat

Vi i PRO Ljusneorten mötte våren tillsammans tisdagen den 16 april i Ljusne Folkets Hus.

Ordförande Birgitta Tapper hälsade oss alla, ca 75 medlemmar, varmt välkomna varpå hon presenterade Josef Inancsi från Hjärt- och Lungsjukas Förening i Söderhamn som delgav oss nyttiga tips att använda vid hjärt-och lungräddning, hjärtstillestånd hemma eller om  något fastnar i luftstrupen, samt förevisade den aktuella och livräddande Hjärtstartaren för oss.

PRO Ljusneorten är mycket intresserade att inköpa en Hjärtstartare och kommer att ansöka om bidrag därtill från Sparbanksstiftelsen.

Därpå var det dags för Påsklunchen bestående av fläskfilé med potatisgratäng och sallader med kaffe och kaka allt att avnjutas vid den granna bordsdukningen av mångfärgade dun och gula servetter.

Sten Sundqvist Informerade om att det blir Gökotta i Bruksparken den 18 maj samt en dagstur den 28 maj med Rosella. Han meddelade även att PRO Medelpad och PRO Gävleborg kommer att demonstrera på Mynttorget i Stockholm den 3-4 juni angående kontanternas vara eller icke inkluderande Ålandsresa. Ring Sten om intresse finns!

Eva Lind berättade om alla aktiviteter som kommer att vara i Ljusne under Jungfruveckan i juni, men närmare info kommer att annonseras.

Mötet avslutades med sedvanliga lotterier och massor av fina vinster som handarbeten, påskskinkor och sist men inte minst en jättestor fruktkorg som överraskningsvinst.

Birgitta tackade oss alla för idag, speciellt tack till lotterigruppen och den fantastiska köksgruppen och Josef för sin tydliga och intressanta demonstration samt ÖNSKADE EN RIKTIGT GLAD PÅSK.

  

 

Josef Inancsi

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.