A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Mötesreferat

 

Medlemsmöte 15 januari 2019, PRO-Ljusneorten i Folkets Hus

 

Ordförande Birgitta Tapper hälsade ett 80-tal medlemmar välkomna till årets första möte.

 

Ett ljus tändes och PRO-kören Protonerna framförde, under ledning av Björn Hagström ett högtidligt program, för att hedra de medlemmar som avlidit under 2018.

 

Därpå dags för FONUS representanter; Familjejuristen Helena Solum och Henrik Saur att informera oss om deras verksamhet från Dödsfallsjuridiken med bouppteckningar, dödsbon och förvaltning till Livstidsjuridiken med testamenten, gåvobrev och bodelningar. Fritt forum för våra frågor och stor vikt lades vid Vita Arkivet och Framtidsfullmakter.

 

Sedan serverades härliga landgångar med kaffe och kakor och vi fick njuta av kören en stund till med härliga och välkända visor som avslutades med den passande sången ”The last Farewell”.

 

Sten meddelade att det var slutsålt till Iggesundsrevyn den 2 mars men man kan anmäla sig på kölista, däremot till Reseträffen 12-13 februari finns några platser kvar.

 

Ordföranden informerade om att PRO Vetarna Mo- Bergvik möter PRO Ljusneorten den 18 januari i Bergviks Museum, anmälan tas emot av Sonia, samt påminde om att nästa möte blir det viktiga Årsmötet den 19 februari.

 

Sedvanlig lotteridragning hölls med fina handarbetspriser och presentkort som vinster och avslutades mötet med att Ordförande riktade ett stort tack till FONUS, Protonerna och Köksgruppen som alla gjort detta till en fin och oförglömlig eftermiddag.

 

 

 

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.