A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Gävle-Söder

 

PRO Söder Gävles Bankgiro 5401-5532

Information från PRO:s folkhögskola i Gysinge

Länk till PRO:s folkhögskola...
Aktuellt från PRO Söder:


!!!På grund av Coronaviruset har PRO Söders styrelse beslutat att ställa in alla aktiviteter i vår. Nästa vecka kommer vi att meddela via brev till alla våra medlemmar vad detta innebär!!!

 

 

 

Aktuellt från Gävle-Söder

 • Ordförande har ordet

  2020-03-24 Några rader från er nyblivna ordförande i dessa märkliga tider.

  Läs mer
 • Årsmötet 2020

  2020-03-24 PRO Söder genomförde Årsmöte 2020, den 17 mars med ett fåtal närvarande medlemmar. Skälet till det låga deltagande - risk för ”Coronasmitta”.

  Läs mer
 • PRO-vetarna

  2020-03-03 Idag den 3 mars tävlade PRO-Söder som ett av åtta lag från PRO Gävle samorg. Våra tävlande var Pia Forsman, Rose Ericsson och Per Mårsell. Ann Klang hade skrivit hejar-ramsorna. Det var tappert kämpat av PRO Söder och vi återkommer nästa år igen!

  Läs mer
 • Medlemsträff 11 februari

  2020-02-14 PRO Söder Gävles medlemsträff lockade ett 50-tal medlemmar som kom för att lyssna till Regionens företrädare Charlotta Östlund och Tommy Berger som informerade om planer på en förändrad vård. Det handlade om begreppet God och Nära Vård som är på väg att introduceras i Region Gävleborgs verksamhet. Vi fick en beskrivning av en process som i samarbete med kommunen och privata vårdgivare ska sätta personers behov av vård i centrum.

  Läs mer
 • Julbord 2019

  2019-12-14 PRO Söders har haft medlemsträff och julbord i restaurang Kvarnen med ett 80-tal medlemmar som välkomnades av egen tomte och bjöds på glögg. Under god stämning intogs smakfull traditionell julmat och dryck. En trivsam samvaro som avslutades med lotteridragning på skänkta tavlor av föreningens egen konstnär Lennart och massor av julpaket som medlemmar skänkt till lotteriet.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.