A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Varning för telefonbedrägerier.Blir ni uppingda av någon som säger sig vara från er bank så "LÄGG PÅ LUREN". Svara inte på några frågor. Bankerna ringer ALDRIG upp och frågar er om era konton.

Medlemsträff den 18/12 kl. 14.00 i Bomhus Folkets Hus. Entréavgift 65 kr.

Först lite mingel i foajen där ni kan få information om resor av Janne, lottköp mm.

Våra musiker välkomnar oss med lite julmusik när ni kommer, sedan kommer ett litet Luciatåg från Myrbackgårdens förskola för att  lussa för oss. Vi kommer att få lite information om en ny cirkel som vi har i Bomhus. Den heter Enkaustik.

Efter det blir det julgröt, skinksmörgås, kaffe och pepparkaka.

Information

Som avslutning spelar och sjunger Gamla Godingar.

Lotteridragning.

2018-12-07 IL

 

Aktuellt från Bomhus

 • Julbordsresa 9-10 dec.

  2018-12-10 Förväntningarna var stora, PRO Bomhus fyllde en hel buss själva och ingen stormvarning hade utfärdats. Det bådade gott. Våra reseledare hade gjort allt för att resan skulle bli så trevlig som möjligt för oss. Vi hade två lotterier på nedfärden med 4 vinster i varje. Tack för det.

  Läs mer
 • PUB kväll

  2018-12-02 Lördagen den 1 december 2018 hade vi vår PUB afton i Bomhus Folkets Hus. God mat och dryck varvades med musikquiz, frågetävlingar och roliga historier. vi fick också se några medlemmar i vår Linedance grupp visa lite vad de kan.

  Läs mer
 • Musikliv i Bomhus

  2018-10-28 2018-10-27. Så har då Musikliv i Bomhus gått av stapeln för 4e året i rad. Allt sker helt på ideell basis och är ett samarrangemang:Bomhus Folkets Hus, Bomhus Hembygdsförening och Studieförbundet Vuxenskolan. Kaffeservering. Fri entré.

  Läs mer
 • Studiebesök på BillerudKorsnäs

  2018-10-25 Idag var vi på studiebesök på BillerudKorsnäs. Vi blev 25 stycken besökare som var mycket nöjda. Vi hade en mycket lärorik, intressant, trevlig och givande eftermiddag. BillerrudKorsnäs visade oss besökare runt i fabriken med ett givmilt sätt och med ett trevligt bemötande

  Läs mer
 • Medlemsträff 2018-10-16

  2018-10-20 I år visade vi kläder från b.young och Dressman i Valbo. Träffen var välbesökt och stämningen god. Här följer lite bilder på några av de kläder firmorna hade att visa.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.