A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Bomhus

 • Månadsträff April 2019

  2019-04-16 Under tiden medlemmarna intog sina platser i salen spelade Kenneth och Björn samtidigt som ett bildspel från olika cirklar från 2012 och framåt visades på skärmen. Sedan följde information innan underhållningen startade. Vi visade 2 filmer från Linedancen före kaffet. Sedan följde Seniordansarna, Gamla Godingar med sång och cabaré och det hela avslutades med lottdragning.

  Läs mer
 • Mackmyra Wisky

  2019-01-21 18 glada pensionärer gjorde idag ett studiebesök i Mackmyra Whiskyby där vi blev guidade runt av Gert Askefjord som förklarade hur deras whiskytillverkning går till och hur whiskyn lagras på fat innan den buteljeras på flaskor efter 4-5 år.

  Läs mer
 • Medlemsträff 2019-01-15

  2019-01-15 Vi inledde året med att Hanna Andersson från Vikingline kom och berättade om Vikinlines grundare och den policy man har för sitt resebolag. Sedan var det Therese Cristiansson från Gävle kommun som berättade om olika demenssjukdomar. 2 mycket bra föreläsningar av vitt skilda slag.

  Läs mer
 • Julbordsresa 9-10 dec.

  2018-12-10 Förväntningarna var stora, PRO Bomhus fyllde en hel buss själva och ingen stormvarning hade utfärdats. Det bådade gott. Våra reseledare hade gjort allt för att resan skulle bli så trevlig som möjligt för oss. Vi hade två lotterier på nedfärden med 4 vinster i varje. Tack för det.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.