A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Ovanåker

 • Julbord 2017

  2017-12-25 Vi samlades åter inför julen. Vi festade med julbord och traditionella läckerheter. Vi var många pensionärer som deltog. Margareta Åsblom läste roliga berättelser av Helge Johansson, på Ovanåkersmål. Och musikunderhållningen bestod av välkända musiker härifrån Ovanåker. På slutet gästade Edsbyns Lucia som sjöng de traditionella sångerna. Det blev en fin stämning och maten smakade mycket bra. Vi vill ge ett extra tack till de köksansvariga!

  Läs mer
 • November

  2017-12-04 Ulf Jonsson som är en stor Elvis Presley beundrare var inbjuden att prata och spela låtar med Elvis P. Vi fick lyssna både före och efter kaffet. Jättesköna låtar och en mycket fin presentation om Elvis liv. En fin upplevelse! Kaffe med tillbehör smakade som vanligt bra. Ett tack till kvinnorna i köket! Stort lotteribord med fina vinster.

  Läs mer
 • Möte oktokber

  2017-10-18 Oktobers månadsmöte hölls som vanligt i Smyrnakyrkan. Mannekänguppvisning var huvudnumret. Kläder från Linneas och skor från Skoaffärn. De som deltagit i mötet och sett allt kunde sedan handla i de här butikerna och få 20procent i bonus. Lottförsäljning förekom samt åror med vinstdragning. Kaffe med dopp som vanligt:-)

  Läs mer
 • Månadsmöte hösten 2017

  2017-09-17 Vi var ca 120 pensionärer som festade på surströmming som är tradition varje höst. Det var trevlig gemenskap som vanligt, även om det luktade lite :-)

  Läs mer
 • Öjeparken

  2017-08-01 PRO Ovanåker deltog i Cruisingen på Öjeparken i Edsbyn torsdag 27/7 där det samlats 201 bilar 20 mopeder / motorcyklar och 15 epor, som var rekord för organisationen. Vi hade ABFs partytält uppställt och bemannat av en del ur styrelsen. PRO informerade om Säkerhet i hemmet och i trafiken. Det var en fin eftermiddag och vi träffade många medlemmar, samt personer som visade intresse för att bli medlem hos oss. Jag vill tacka dom som var med och informerade, samt tack Christer Edström som är ansvarig i Cruisingens organisation. Hälsningar Roger

  Läs mer
 • Kygelvallen 2017

  2017-05-19 Våravslutningen hölls på Kygelvallen i Knåda som brukligt är. Brukligt är också att solen skiner. Tyvärr ville hon/hen inte lysa på oss denna gång men vindarna var ljumma och gemenskapen fin. (som vanligt) Vi började med frågesportspromenad genom en del av skogen. Frågor och rättning stod Jonas och Rigmor Frost för. Därefter åt vi körlbullar som Eskil och Birger gräddade åt oss. Jättegott! Till förrätt grillades korv över öppen eld. Lotterier förekom även denna gång in "natura" :-) Vi var ca 55 personer som deltog. En härlig friluftsavslutning på våren

  Läs mer
 • Medlemsmöte i april 2017

  2017-04-24 Trevligt med mannekänguppvisning så här på våren. Linneas, Tex och skoaffären visade upp sina alster. Många snygga plagg (användbara) och fina bekväma skor. Även mannekängerna var fina som var i vår ålder ;-) Sångkören sjöng vårsånger och som vanligt avslutades med lotteri. I mellanakten serverades tunnbröd rulle samt påskbakelse. Ordförande tackade mannekängerna med en varsin ros samt Birger Johansson som var presentatör. En fin månadsträff!

  Läs mer
 • Medlemsmöte i mars 2017

  2017-03-09 Mötet som hölls i Smyrnakyrkan inleddes med information från Magdalena o Josefin från AEFAB hyresbostäder. Pensionärerna fick veta hur det går till att ställa sig i kö för en lägenhet framöver. Lättast att ta kontakt är genom digitala medier. Tyvärr har inte de flesta pensionärer den tillgången. Vi fick rådet att ta hjälp av våra barn eller andra som vi känner eller ringa på telefon, som tidigare. Bra och aktuell information. Vår eminenta sångkör sjöng vackra vårsånger med kända melodier och solosång av Hasse Eriksson som sjöng medley av Jonny Cash. Macka o kaffe serverades och det blev som vanligt avslutning med lotterier på åror.

  Läs mer
 • Årsmöte 2017

  2017-02-11 Vi har trevligt även på våra årsmöten, här har vi pausgympa. Skönt att röra på sig vid långa sittningar. Som vanligt hade vi dragning på åror och ett vinstbord med fina grejor. Distriktets ordförande ledde mötet med klar å stark stämma och Margareta Jonsson ledde gymnastiken. Efter mötet bjöds det på kaffe med semla. Vår eminenta sång kör sjöng och parentation hölls för avlidna under året.

  Läs mer
 • Bingobild

  2017-01-27 Så här såg det ut när vi spelade Bingo den 25 januari. Det var fullt hus i lokalen. Paus med gratis fika ingår. Det glada humöret tar vi alltid med oss :-)

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.