A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Ovanåker

 • Årsmöte 2020

  2020-02-21 En omfattande verksamhet och bra ekonomi beskriven i årsredovisningen för 2019 och ny ordförande och ny kassör för 2020 var de viktigaste punkterna som avhandlades på PRO Ovanåkers årsmöte den 12 februari. Förutom årsmötesförhandlingarna hade vi en minnesstund över medlemmar som gått bort under 2019. Vi som deltog bjöds på en utsökt korvgryta. Ett stort tack till kökskommittén.

  Läs mer
 • Medlemsmöte 8 januari 2020

  2020-01-12 Socialchefen i Ovanåkers kommun, Marita Lindsmyr, gästade PRO Ovanåker under det nya årets första medlemsmöte. Hon informerade bl a om den nya äldreboendet Näskullen.

  Läs mer
 • Julbord 11 december 2019

  2019-12-16 PRO Ovanåker firade den kommande julen och Lucia den 11 december i Smyrnakyrkan. Julbord stod förstås på menyn och i programmet i övrigt ingick en Luciatablå framförd av barn från Notens förskola. diktläsning på ”ugganåkersmål”, sång och musik av vår egen kör och lotterier.

  Läs mer
 • PRO matchen i Svenska fönster Arena

  2019-11-26 Den 20 november lockade PRO Ovanåker bandyintresserade att bli medlemmar i vår fantastisk pensionärsorganisation. Fri entre och gratis fika lockade vi med. Det var ju också en riktig toppmatch det handlade om. Det var två giganter i svensk bandy Edsbyns IF och Västerås SK som möttes. Västerås har funnits i högsta serien 86 säsonger och Edsbyn 74, så klubbarna ligger 2:a och 3:a i bandyns maratontabell.

  Läs mer
 • Månadsmöte - höstmöte 6 nov

  2019-11-11 Budget, verksamhetsplan och medlemsavgiftens storlek stod på dagordningen då PRO Ovanåker hade höstmöte i Smyrnakyrkan i Edsbyn. Dessutom fick vi en mycket upplysande och för oss i PRO väl anpassad föreläsning om diabetes av Camilla Englund, diabetessjuksköterska vid Alfta Din Hälsocentral. Kören underhöll också och som vanligt bjöds det på fika med macka och avslutningsvis dragning på lotteriet.

  Läs mer
 • Aktuellt om medlemsresor

  2019-10-16 Julbordskryssning till Åbo 4 - 5 december 2019 Pris: 450 kr för bussresa, del i hytt och julbord på båten på kvällen den 4 december. Vill du ha frukost på morgonen den 5 december tillkommer 132 kr. Anmälan till Åke Jonsson på tel 070 - 602 22 99 senast 1 november.

  Läs mer
 • Månadsmöte med tema Rosa bandet och modevisning

  2019-10-14 Samlingslokalen i Smyrnakyrkan var fullsatt när PRO Ovanåker avhöll höstens andra medlemsmöte. Programmets huvudpunkt var modevisningen, där Skoaffär´n och Linnéas visade höst- och vinternyheter av skor, väskor och kläder med hjälp av modeller från PRO Ovanåker. Månadsmötet avhölls mitt i Rosa Oktober och med anledning av det fanns Lise-Lotte Olsson från Bröstcancerförbundet på plats för att sälja Rosa-band och informera om bröstcancer, hur man tidigt upptäcker om man drabbats och om förbundets arbete. Mötesdeltagarna bjöds självklart också på kaffe och macka, lite informationer och som avslutning de spännande lotteridragningarna.

  Läs mer
 • Surströmming i Hällstugan

  2019-09-08 Det var härliga dofter som spred sig över Torraberg när PRO Ovanåker samlades i Hällstugan onsdag den 4 september för att ha sin årliga surströmmingsfest. Ett drygt 100 tal medlemmar hade i det härliga septembervädret hörsammat inbjudan och tagit sig upp till toppen av berget för att njuta av årets suringar. Den branta vägen upp var kantad av rönnar vars solbelysta bär lyste röda. Rönnbärskvistar återfanns också som bordsdekoration inne i den festdukade samlingslokalen.

  Läs mer
 • Bilutställning i Öjeparken

  2019-08-04 Torsdag 25 juli genomförde Summertime Cruisers sin årliga bilutställning och cruising. PRO Ovanåker fanns också på plats och visade sig och sin verksamhet.

  Läs mer
 • Friluftsdag Kygelvallen 15 maj

  2019-05-19 Drygt 60 personer deltog i PRO:s årligen återkommande friluftsdag onsdagen 15 maj. Det fina vädret var med oss under dagen vilket bidrog till en trevlig dag vid Kygelvallen. Dagens viktigaste ”mål” för de flesta var att festa på Birgers fantastiska Kôlbullar. Kön fram till kôlbullen ringlade sig fram länge och väl och Birger hade fullt upp med gräddandet i värmen från elden.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.