A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Ovanåker

 • Surströmming i Hällstugan

  2019-09-08 Det var härliga dofter som spred sig över Torraberg när PRO Ovanåker samlades i Hällstugan onsdag den 4 september för att ha sin årliga surströmmingsfest. Ett drygt 100 tal medlemmar hade i det härliga septembervädret hörsammat inbjudan och tagit sig upp till toppen av berget för att njuta av årets suringar. Den branta vägen upp var kantad av rönnar vars solbelysta bär lyste röda. Rönnbärskvistar återfanns också som bordsdekoration inne i den festdukade samlingslokalen.

  Läs mer
 • Bilutställning i Öjeparken

  2019-08-04 Torsdag 25 juli genomförde Summertime Cruisers sin årliga bilutställning och cruising. PRO Ovanåker fanns också på plats och visade sig och sin verksamhet.

  Läs mer
 • Friluftsdag Kygelvallen 15 maj

  2019-05-19 Drygt 60 personer deltog i PRO:s årligen återkommande friluftsdag onsdagen 15 maj. Det fina vädret var med oss under dagen vilket bidrog till en trevlig dag vid Kygelvallen. Dagens viktigaste ”mål” för de flesta var att festa på Birgers fantastiska Kôlbullar. Kön fram till kôlbullen ringlade sig fram länge och väl och Birger hade fullt upp med gräddandet i värmen från elden.

  Läs mer
 • PRO-vetarna

  2019-03-30 Hälsingefinalen i PRO-vetarna går i år av stapeln i Edsbyn. Kom och heja på våra deltagare från PRO Ovanåker i Smyrnakyrkan Torsdag 25 april 2019 kl 13.00. Kaffe och smörgås köper du för 60 kr.

  Läs mer
 • Nostalgiafton

  2019-03-26 Torsdag 4 april kl 19:00 arrangeras en minnesvärd och nostalgisk afton på Folkets Hem i Edsbyn. Trio me´Bumba, Carl Erik Thörn, Adorena Thörn och Kalle Åmark medverkar. Köp biljett på Folkets Hem eller Biblioteken i Alfta och Edsbyn. Biljetterna kostar 100 kr och fika finns att köpa.

  Läs mer
 • Årsmöte 13 februari 2019

  2019-02-18 Årsmötesförhandlingar, information om läkemedel, soppa och lite pausgympa stod på menyn när PRO Ovanåker höll sitt årsmöte i Smyrnakyrkan den 13 februari 2019. Inledningsvis hedrades 8 medlemmar som gått bort under 2018 med en stilla stund, innehållande vacker musik och körsång, stämningsfull diktläsning och en tyst minut. Sju nya medlemmar kunde också hälsas välkomna och av verksamhetsberättelsen framgick bl a att PRO Ovanåker vid årsskiftet hade 389 medlemmar.

  Läs mer
 • Månadsmöte januari

  2019-01-16 Månadsmötet i januari hade som tema säkerhet för äldre. Tord Tallmarker från PRO-distriktet pratade medryckande om hur man kan undvika att råka ut för fall och andra olyckor och hur man kan skydda sig mot bostadsinbrott och bedrägerier. Kristina Hellberg från Swedbank kompletterade med hur man undviker att bli lurad att öppna sina bankkonton och lämna ut sina pin-koder. Som vanligt varvades detta med sång och musik från kören, med härligt fika och med lotterier.

  Läs mer
 • Bowlingen igång igen

  2019-01-13 Nu har bowlingen kommit igång efter juluppehållet

  Läs mer
 • Månadsmöte med julbord

  2018-12-12 Årets sista månadsmöte bjöd ett drygt hundratal medlemmar i PRO Ovanåker på julbord. Lucia kom också på besök i form av ett gäng underbart charmiga barn från förskolan Noten. Sång och musik och de vanliga lotterierna ingick också i programmet.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.