A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Varmt välkomna till PRO Ovanåker

 

Vi är knappt 400 glada pensionärer som tillsammans förgyller vardagen med olika aktiviteter och träffar.

Vi träffas till medlemsmöte en gång varje månad, i regel på onsdagar. Där bjuds vi på underhållning och fika, sång och lotterier. Information om aktuella ämnen som rör oss pensionärer brukar ges. Dessutom får vi träffas å språka lite.

Vi ordnar kortare och längre bussresor för intresserade.

Vi har ett flertal populära aktiviteter som till exempel boule, bowling, stavgång, bingo m m.

Vi är partipolitiskt obundna, men engagerar oss i frågor av politisk karaktär som rör gruppen pensionärer, exempelvis pensionen, bostäder för äldre, hälso– och sjukvård, äldreomsorg etc.

Vi erbjuder även studiecirklar i samverkan med ABF.

Om du har funderingar om hemsidan eller något annat som har med PRO att göra, kontakta:

Jan Olov Strandell
070 - 375 25 60
jan-olov.strandell@helsingenet.com 

 

 

 


 

                         

Aktuellt från Ovanåker

 • Månadsmöte - höstmöte 6 nov

  2019-11-11 Budget, verksamhetsplan och medlemsavgiftens storlek stod på dagordningen då PRO Ovanåker hade höstmöte i Smyrnakyrkan i Edsbyn. Dessutom fick vi en mycket upplysande och för oss i PRO väl anpassad föreläsning om diabetes av Camilla Englund, diabetessjuksköterska vid Alfta Din Hälsocentral. Kören underhöll också och som vanligt bjöds det på fika med macka och avslutningsvis dragning på lotteriet.

  Läs mer
 • Aktuellt om medlemsresor

  2019-10-16 Julbordskryssning till Åbo 4 - 5 december 2019 Pris: 450 kr för bussresa, del i hytt och julbord på båten på kvällen den 4 december. Vill du ha frukost på morgonen den 5 december tillkommer 132 kr. Anmälan till Åke Jonsson på tel 070 - 602 22 99 senast 1 november.

  Läs mer
 • Månadsmöte med tema Rosa bandet och modevisning

  2019-10-14 Samlingslokalen i Smyrnakyrkan var fullsatt när PRO Ovanåker avhöll höstens andra medlemsmöte. Programmets huvudpunkt var modevisningen, där Skoaffär´n och Linnéas visade höst- och vinternyheter av skor, väskor och kläder med hjälp av modeller från PRO Ovanåker. Månadsmötet avhölls mitt i Rosa Oktober och med anledning av det fanns Lise-Lotte Olsson från Bröstcancerförbundet på plats för att sälja Rosa-band och informera om bröstcancer, hur man tidigt upptäcker om man drabbats och om förbundets arbete. Mötesdeltagarna bjöds självklart också på kaffe och macka, lite informationer och som avslutning de spännande lotteridragningarna.

  Läs mer
 • Surströmming i Hällstugan

  2019-09-08 Det var härliga dofter som spred sig över Torraberg när PRO Ovanåker samlades i Hällstugan onsdag den 4 september för att ha sin årliga surströmmingsfest. Ett drygt 100 tal medlemmar hade i det härliga septembervädret hörsammat inbjudan och tagit sig upp till toppen av berget för att njuta av årets suringar. Den branta vägen upp var kantad av rönnar vars solbelysta bär lyste röda. Rönnbärskvistar återfanns också som bordsdekoration inne i den festdukade samlingslokalen.

  Läs mer
 • Bilutställning i Öjeparken

  2019-08-04 Torsdag 25 juli genomförde Summertime Cruisers sin årliga bilutställning och cruising. PRO Ovanåker fanns också på plats och visade sig och sin verksamhet.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.