A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Varmt välkomna till PRO Ovanåker

 

Vi är knappt 400 glada pensionärer som tillsammans förgyller vardagen med olika aktiviteter och träffar.

Vi träffas till medlemsmöte en gång varje månad, i regel på onsdagar. Där bjuds vi på underhållning och fika, sång och lotterier. Information om aktuella ämnen som rör oss pensionärer brukar ges. Dessutom får vi träffas å språka lite.

Vi ordnar kortare och längre bussresor för intresserade.

Vi har ett flertal populära aktiviteter som till exempel boule, bowling, stavgång, bingo m m.

Vi är partipolitiskt obundna, men engagerar oss i frågor av politisk karaktär som rör gruppen pensionärer, exempelvis pensionen, bostäder för äldre, hälso– och sjukvård, äldreomsorg etc.

Vi erbjuder även studiecirklar i samverkan med ABF.

Om du har funderingar om hemsidan eller något annat som har med PRO att göra, kontakta:

Jan-Olov Strandell
070 - 375 25 60
jan-olov.strandell@helsingenet.com 

 

 

 


 

                         

Aktuellt från Ovanåker

 • Friluftsdag Kygelvallen 15 maj

  2019-05-19 Drygt 60 personer deltog i PRO:s årligen återkommande friluftsdag onsdagen 15 maj. Det fina vädret var med oss under dagen vilket bidrog till en trevlig dag vid Kygelvallen. Dagens viktigaste ”mål” för de flesta var att festa på Birgers fantastiska Kôlbullar. Kön fram till kôlbullen ringlade sig fram länge och väl och Birger hade fullt upp med gräddandet i värmen från elden.

  Läs mer
 • PRO-vetarna

  2019-03-30 Hälsingefinalen i PRO-vetarna går i år av stapeln i Edsbyn. Kom och heja på våra deltagare från PRO Ovanåker i Smyrnakyrkan Torsdag 25 april 2019 kl 13.00. Kaffe och smörgås köper du för 60 kr.

  Läs mer
 • Nostalgiafton

  2019-03-26 Torsdag 4 april kl 19:00 arrangeras en minnesvärd och nostalgisk afton på Folkets Hem i Edsbyn. Trio me´Bumba, Carl Erik Thörn, Adorena Thörn och Kalle Åmark medverkar. Köp biljett på Folkets Hem eller Biblioteken i Alfta och Edsbyn. Biljetterna kostar 100 kr och fika finns att köpa.

  Läs mer
 • Årsmöte 13 februari 2019

  2019-02-18 Årsmötesförhandlingar, information om läkemedel, soppa och lite pausgympa stod på menyn när PRO Ovanåker höll sitt årsmöte i Smyrnakyrkan den 13 februari 2019. Inledningsvis hedrades 8 medlemmar som gått bort under 2018 med en stilla stund, innehållande vacker musik och körsång, stämningsfull diktläsning och en tyst minut. Sju nya medlemmar kunde också hälsas välkomna och av verksamhetsberättelsen framgick bl a att PRO Ovanåker vid årsskiftet hade 389 medlemmar.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.