A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

Välkommen till PRO Rättvik

 

PRO Rättvik, Torggatan 7, 795 30 RÄTTVIK

E-postadress: rattvik@pro.se
Hemsida: pro.se/rattvik

PRO Rättviks expedition på Torggatan 7 är öppen och bemannad varje måndag
mellan kl. 10.00-12.00 t.o.m 16/12 2019. Från och med den 13 januari 2020 fortsätter vi med bemannad expedition på måndagar. 

Telefon 073-028 01 24.

Kontakter övriga tider;
Ordförande Bo Samuelsson 076-130 00 63

 * * *

Alla PRO Rättviks aktiviteter är uppskjutna tills vidare!

Gäller; Bingo, Boule, Canasta och danserna.


* * *

Känn dig varmt välkommen till PRO Rättvik!

Om du vill delta i våra verksamheter eller har frågor, kontakta någon i styrelsen eller någon av de ansvariga för de olika aktiviteterna!

PRO är en medlemsorganisation i ABF Rättvik.
Kom och besök oss - drick en kopp kaffe och sitt och resonera en stund.

Vi vill gärna att ni som vill ha något spännande för er och vill engagera er tar kontakt med oss. Det är ju faktiskt nödvändigt om vår förening ska fungera att vi alla hjälps åt med det vi kan.

* * *

Kom och sjung med oss!!!!

Kära sångare. Tyvärr måste vi ställa in våra trevliga sångstunder tills vidare. Det är tråkigt.  

Kontakt: Bo Samuelsson 076-130 00 63 eller Eva Wadström 070-731 59 37.

* * *

Från ordförande Christina Tallberg, PRO Riksorganisation.

Just nu är det många av oss äldre som känner stor oro på grund av Coronaviruset covid-19 och många frågor väcks: Hur undviker jag att bli smittad? Törs jag gå på PRO-mötet och vågar jag träffa mitt barnbarn på lördag? I denna nya och ovana situation är det särskilt viktigt att följa Folkhälsomyndighetens, kommunernas och regionernas beslut och rekommendationer. 
I PRO har vi gått ut med rekommendation till föreningar, samorganisationer och distrikt att skjuta upp större sammankomster. Detsamma gäller för Riksorganisationens arrangemang.
PRO är en stor folkrörelse med många medlemmar och förtroendevalda. Det innebär att vi i varandra har en fantastisk möjlighet att stötta varandra i besvärliga tider. På PROs kansli pågår det just nu ett arbete för att hitta former för att hålla kontakt med oss medlemmar när större fysiska möten måste begränsas.
Jag vill ändå rikta mig särskilt till distrikts- och föreningsordförande. medlemsansvariga, kontaktombud, cirkel- och gruppledare och andra förtroendevalda. Jag vill uppmana er att organisera ringkedjor eller på annat sätt tar kontakt med era medlemmar för att höra hur ni har det och hur ni mår.
Det viktiga är att vi hittar former för att hålla kontakt med varandra. Det är särskilt viktigt just nu. PRO som organisation finns till för våra medlemmar här och nu. Inom kort kommer PRO att ge ut en broschyr  med tips och idéer på alternativa aktiviteter i en tid då det är svårare att träffa varandra. Vi vet inte hur länge detta kommer att pågå och hur spridningen ser ut i samhället. Under den här tiden ska vi självklart följa myndigheternas råd om till exempel god handhygien och inte utsätta andra för smitta.
PRO kommer fortlöpande att informera er medlemmar och även tipsa om andra aktiviteter än fysiska möten. Jag tar därför tacksamt emot era bästa tips och idéer!

Hälsningar 
Christina Tallberg
Ordförande PRO

Välkommen till medlemsmöten 

2020
20 mars          Årsmöte uppskjutet tills vidare
22 maj            Vårfest

Välkommen även till:
PUB-afton fredagen den 8 maj 2020 kl. 19.00 (lokal ej bestämd)

Aktuellt från Rättvik

Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.