A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 


 

 

Aktuellt från Malung

 • Höstmöte 2019

  2019-12-06 PRO:s ordförande Bengt Albertsson hälsade ca 40 medlemmar och PROs sång och musikgrupp välkomna till höstmötet. PRO:s sångarna inleder mötet i elegant klädda i vita blusar och blåmelerade scarfs sjungande Vi pensionärer har ett strålande humör. Gruppen fortsätter med En sliten grimma, Sakta vi gå genom stan, Låt mig få tända ett ljus och flera andra nya och gamla låtar.

  Läs mer
 • Mannekänguppvisning och Bengt Alberts hos PRO Malung.

  2019-11-28 PROs ordförande Bengt Albertsson, elegant i plommonstop hälsar en välfylld lokal med intresserade medlemmar välkomna till klädvisningen. Dagen till ära så bär servicekamraterna eleganta hattar. Det är snudd på publikrekord med 116 stycken medlemmar

  Läs mer
 • AUKTION HOS PRO MALUNG.

  2019-11-18 Ordspråket säger gör varje dag av livet till en fest, och förtröttas aldrig. I Malungs PRO gör vi auktion och då blir det en riktig folkfest. Den första auktionen hölls våren 1964 och det var Busk Anna Persson från Malungsfors som höll i den. Torsdagar varannan vecka träffas aktionskommittén dom är en riktig akademi, rika på kunskaper för att tillverka alster som skall säljas på auktionen.

  Läs mer
 • Durspel och Skidans utveckling hos PRO Malung

  2019-11-11 PROS ordförande Bengt Albertsson hälsar Anders Eriksson från Aktiv X, Durspelarna från Äppelbo samt 66 medlemmar välkomna. Anders berättar för oss om idén hur man utvecklat det gamla företaget Direktus till Aktiv X för ca 10 år sedan. Det finns både butik och webb men man satsar mest på butiken, vi har ca 90% butik och 10% webb.

  Läs mer
 • Kommunalråd och allsång hos PRO Malung

  2019-10-25 PRO:s ordförande Bengt Albertsson hälsar Malung-Sälens kommunalråd Hans Unander och medlemmar välkomna till torsdagsträffen. Vi är mycket intresserade av hur vår kommun utvecklas så därför har vi bjudit in kommunal rådet.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.