A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Friskvård

BOULE 

 Tisdagar och fredagar kl 10.00 Gränges Hyrcart

Rapport från Boulen.

  Vi är ett gäng som träffas varje tisdag och fredag kl. 10.00 vid hyrkarten i Grängesberg för att spela. Kulor finns att låna och vi hälsar alla medlemmar välkomna att vara med.

 Vi är nu så många att vi kunnat vara med och spela i Västerbergslagsserien. Matcherna har varit på måndagar och vi har vunnit 5 av 6 matcher. Serien fortsätter till hösten med start den 5 augusti. Vi fortsätter dock hela sommaren att spela på banorna vid hyrkarten, hoppas att många vill vara med.

   

Boule mästerskap.

Fredag den 11/10 hade PRO Grängesberg klubbmästerskap. Vi träffades 14 spelare som efter många jämna och hårda matcher utsåg klubbmästare för 2019. Kristina Abrahamsson och Christer Johansson var de två som spelade final. Efter en jämn kamp segrade Christer och blev årets klubbmästare. Vi gör nu ett uppehåll i Boule spelandet och träffas åter i vår för nya matcher.

 

BOWLING

Onsdagar 13.30 eller 15.00 Ludvika Sporthall årsavg. 200:- Pris 20:-/timme

Jozsef Dobos tel 20651 eller 070-315 08 69

 

Vattengympa 

Gullvi Kronberg  tel 070-058 70 763

                                  

 Rapport från fisketävlingen.

 Vår fisketävling, som vi flyttat från 30 maj till den 4 juni på grund av Grängesbergs våryra, blev en härlig dag vid Örabergsdammen. Vi var ett gäng på 16 personer som grillade korv, drack kaffe, solade och diskuterade. 5 stycken fiskade och Majlis Fünestig vann fisketävlingen. Hoppas att vi blir ännu fler som fiskar eller deltar till nästa år.

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.