A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Siljansnäs

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär, gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening här i Siljansnäs. Kom med oss du också och bli en glad pensionär.

I menyn ”Om föreningen” hittar du adresser till våra kontaktpersoner som kan ge dig svar på eventuella frågor som du kan ha.

Hemsidesansvarig: Britt Toresbo Sandström, 070-5982023 


Aktuellt från Siljansnäs

 • Hemlig resa

  2019-06-04 Den "hemliga resan" gick till Fågelsjö gammelgård där vi fick guidad visning i ett av Unescos Världsarv. En fin gammal hälsingegård med intressant historia, både i det gamla huset och i gårdens gamla hus med bl a en förevisning av mathärbrets sju lås och gårdens gamla bössmedja.

  Läs mer
 • Våravslutning 2019

  2019-05-26 På våravslutningen den 23 maj 2019 underhöll Esbjörs Christina Warg från Nås med sång, musik och roliga historier. Det blev även en hel del information om kommande aktiviteter.

  Läs mer
 • Bowling 15 maj 2019

  2019-05-16 Igår var vi ett gäng på 18 personer som åkte till Moraparken för att bowla. Efter att ha provat skor och utsett lämpliga bowlingklot så inledde vi en timmes bowling fördelat på 6 banor. För somliga gick det bra, för några riktigt bra och för en och annan var det svårare att få ned käglorna. Men glädjen stod på topp och när någon lyckades med en strike så jublade allihop! När snittresultatet kollats så framgick att Mikael Sandström vann, Ulf Bruhn blev tvåa och Bernt Bergkvist trea. Vi avslutade med en god lunch i Moraparken. Det bjöds på broccolisoppa med ädelost, pasta med heta räkor och revbensspjäll med BBQ-sås. Vi var alla överens om att detta gör vi om! Övning ger färdighet! // Britt Toresbo Sandström

  Läs mer
 • Trivselträff i april

  2019-05-04 På trivselträffen den 25 april 2019 berättade Gunnar Lindberg om sitt långa yrkesliv inom kriminalvården. En fängslande historia!

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.