A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO MOCKFJÄRD

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening här i Mockfjärd.
Föreningen, som bildades 1951, ingår i Pensionärernas Riksorganisation, Dalarnas distrikt. Vi har omkring 260 medlemmar.


Utöver sex medlemsmöten om året, bedriver vi en hel del aktiviteter såsom studiecirklar, boule,  resor och utflykter samt teaterbesök - mer om detta under fliken Aktiviteter.


I Aktivitetskalendern hittar du alla planerade evenemang, möten, resor etc, i kronologisk ordning.

Som PRO-medlem kan du teckna förmånliga försäkringar såsom gruppliv, olycksfall och hemförsäkring.

Kom med oss du också och bli en gladare pensionär! Under fliken Om föreningen hittar du adresser till våra kontaktpersoner som kan ge dig svar på eventuella frågor som du kan ha.


Vill du bli medlem i PRO?

Klicka på den gröna knappen uppe till höger, eller på länken nedan!
Klicka här för medlemsansökan
 

 

Vi söker fler som vill hjälpa oss att utveckla PRO i Mockfjärd till en trivsam och informativ samlingspunkt för alla medlemmar. Det kan vara allt från att ordna aktiviteter, träffar, kurser och annat, till att bli byombud, studieansvarig, styrelseledamot, revisor, valberedare eller liknande. Föreningen blir vad vi gör den till och om fler hjälps åt kan vi bli ännu bättre! Välkommen att kontakta någon i styrelsen om du kan tänka dig att bidra med någon insats.

 

 

Aktuellt från Mockfjärd

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.