A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Björbo-Floda

Aktivitetskalendern hittar ni längre ned på sidan,
den uppdateras varje lördag.

Ni kan även gå direkt till aktivitetskalendern genom att klicka
fliken Aktivitetskalender.

Välkommen som medlem till vår förening Björbo-Floda PRO,
som ingår i Pensionärernas riksorganisation.
För att bli medlem klicka på den gröna knappen till höger.

Mer om vår förening, finns att läsa under fliken Om föreningen. Där hittar du även
namn på våra styrelsemedlemmar och byombud.

Aktuellt från Björbo-Floda

 • Medlemsmöte den 12 mars 2020 på IOGT Björbo

  2020-03-25 Naturen bjuder på tidig barmarksvår om än en något kylig dag den 12 mars då PRO Björbo-Floda samlade dryga 30-talet deltagare till möte på IOGT i Björbo. Ett möte som började med att familjeklanen Hindén uppträdde med sång, musik och historier från både revyer och engagemang i radio Gagnef och detta i en sådan bejublad grad, att den goda stämningen kom att prägla hela mötet. Så pass att när ordföranden Tomas Fredén senare presenterade styrelsens förslag om att höja smörgåsfikat till 30 kronor, så gick detta igenom utan gnet och myten om ”gagnsfluggur” som överdrivet sparsamma fick en törn.

  Läs mer
 • Årsmöte 13 febr. 2020

  2020-03-20 Nära 40-talet själar avstod från det vårtidiga vädret och skidskytte-VM och infann sig till PRO Björbo-Flodas årsmöte på Församlingshemmet i Dala-Floda den 13 februari. Mötet började med en utläggning kring de värden som ligger bakom föreningens mål och existens, där betydelsen av engagemang och god verksamhet är oskattbart. En liten förening på 160 medlemmar dras med ekonomiska begränsningar och får i mångt och mycket lita till egna dugligheter när det gäller aktiv verksamhet.

  Läs mer
 • Medlemsmöte 9 jan. 2020 på Församlingshemmet, Dala-Floda

  2020-01-12 Årets första möte som hölls på Församlingshemmet i Dala-Floda var klent besökt med knappt tjugotalet medlemmar utöver styrelsen, trots detta blev stämningen god.

  Läs mer
 • Julbord den 12 dec 2019 på Församlingshemmet i Dala-Floda

  2019-12-22 Ett föga vintrigt landskap med farligt isiga byvägar hade samlat 35-talet medlemmar till PRO Björbo-Flodas traditionella julbord på Församlingshemmet i Dala-Floda. De fick smaka på en nyetablering av Flokullornas Kök, förföriskt tillrett med råvaror från den lokala affären samt levererat på plats där kökskommittén tog hand om dukning och buffé.

  Läs mer
 • Medlemsmöte på IOGT i Björbo den 14 nov 2019

  2019-11-23 Tjugofemtalet medlemmar hade slagit sig ner vid fikaborden för att se bildsvepet ”Några år med PRO” med fotografier som Sune Back tagit de senaste fem-sex åren från föreningens möten och utflykter. Bilder väcker minnen och en och annan igenkännande kommentar kunde höras och säkert fanns det också lite vemod med till kaffet.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.