A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Björbo-Floda

Aktivitetskalendern hittar ni längre ned på sidan,
den uppdateras varje lördag.

Ni kan även gå direkt till aktivitetskalendern genom att klicka
fliken Aktivitetskalender.

Välkommen som medlem till vår förening Björbo-Floda PRO,
som ingår i Pensionärernas riksorganisation.
För att bli medlem klicka på den gröna knappen till höger.

Mer om vår förening, finns att läsa under fliken Om föreningen. Där hittar du även
namn på våra styrelsemedlemmar och byombud.

Aktuellt från Björbo-Floda

 • Sommarfest på Strandbacken, 2019

  2019-08-22 De tre PRO-föreningarna inom Gagnef kommun höll sin traditionella sommarfest - i år på Strandbacken i Dala-Floda den 15 augusti med PRO Björbo-Floda som värd. Föreningens ordförande Tomas Fredén hälsade välkommen till de 65-talet medlemmar som fyllde ladan. I traditionen ingår att arrangören bjuder på nykokt potatis och kaffe medan var och en svarar för tilltugget och se nu dukades det upp, allt från en burk Branteviks sill till smarrig smörgåstårta och andra läckerheter.

  Läs mer
 • PRO-möte 9 maj 2019, Björbo IOGT-lokal

  2019-05-24 Endast 290 tusen pensionärer har bostadsbidrag upplyste Erica Arvidsson, handläggare hos Gagnef kommun, om vid medlemsmöte med PRO Björbo-Floda den 9 maj på IOGT-lokalen i Björbo. Sanno-likt finns det betydligt fler bland landets miljontals pensionärer som skulle ha rätt till detta bidrag var hennes budskap. Grunderna för och hur man söker bostadsbidrag berättade Erica om på ett trevligt och upplysande sätt inför den fåtaliga skara som infunnit sig till mötet. Frågorna blev allahanda och känslan var att även föreläsaren trivdes med utbytet.

  Läs mer
 • Påsklunch 11 april 2019 på Wålstedts

  2019-04-23 För tredje året i rad gästades Wåhlstedts gård i Dala-Floda när PRO bjöd in till påsklunch den 11 april. Drygt 40-talet medlemmar inklusive några gäster från Mockfjärd tog plats i den gamla lokalen där kor och andra kreatur hade sin hemvist i forna tider.

  Läs mer
 • PRO-möte 21 mars 2019 IOGT-lokalen Björbo

  2019-03-30 Vårsolen puffade upp temperaturen rejält under eftermiddagen och var kanske anledningen till att endast 26 medlemmar hade infunnit sig till mötet den 21 mars på IOGT-lokalen i Björbo. Hursom, ordföranden Tomas Fredén hälsade välkommen och anknöt till just våren. Snickar Lisbeth Andersson inflikade att vårens första tofsvipa anlänt till Dala-Floda. Välkomnad blev också Eric Mårdenkrans, Källbäcken, ny medlem som sökt överflyttning från PRO Gagnef

  Läs mer
 • Årsmöte med PRO Björbo-Floda den 14 feb 2019

  2019-02-25 Trots årstiden låg det vårkänning i luften när drygt 40-talet medlemmar tog sig an årsmötesfrågorna. Ordföranden Tomas Fredén höll parentation över de sju medlemmar som under året lämnat jordelivet, Maj-Karin Arnberg svarade för stämningsfulla bakgrundstoner under akten som avslutades med en tyst minut för att hedra de avlidnas minne.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.