A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemsmöte i Sockenstugan

Medlemsmöte i Sockenstugan onsdagen den 16 oktober 2019

Vid oktobermötet underhöll Benny Olsson från Falun med sång, musik och berättelser från Värmland.

2019-10-18 Minst en gång i månaden har PRO Enviken en trivselträff med underhållning, informmation, förtäring och trevlig samvaro. Onsdagen den 16 oktober var just en sån dag i föreningens verksamhet.

Ordförande Sixten Andersson passade på att informerade om vad som hänt i föreningens verksamhet under senaste tiden. Föreningen har bl a demonstrerat för bättre pensionen för våra sämst ställda pensionärer. En uppmaning till våra politiker angående byggande av boende för äldre i Enviken är ett önskemål som kommer att framföras.

Även vår reseledare Siri hade ett och annat att berätta om kommande förslag till resor i föreningens regi. Hon informerade även om kommande resa till Brevens Burk och Peter Flacks revyföreställning Skuld och Gröna skogar.

För underhållningen vid detta tillfälle hade föreningen bjudit in Benny Olsson. Benny är en mångkunnig speleman som hanterar flera instrument, men är även en duktig sångare, som skriver sina egna texter och melodier. För dagen framförde han en berättelse om sig själv och sin hembygd i Värmland på ett mycket finstämt vis och mycket uppskattat av publiken.

Efter Bennys framträdande var dags för servering av kaffe med smörgås och kaffebröd. Avslutningsvis blev det sedvanlig dragning av försålt lotteri. Ordförande Sixten Andersson tackade alla som kommit och påminde om nästkommande sammankomst där verksamhet och budget för 2020 skall fastställas.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.