A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Sommaren 2019

Sommarcafé i vår trädgård.

2019-10-17 Mycket har hänt på PRO Hagalund-Tjärna under sommaren.

Redan måndagen den 10 juni hölls det första måndagsfikat för sommaren, och det sista måndagen den 19 augusti.
Mellan 60-80 personer har kommit för att fika varje måndag. En massa hemgjort kaffebröd har funnits att välja bland, urvalet har varit olika mest varje gång, så det har varit svårt att välja. Det första och sista måndagsfikat har det även bjudits på liveunderhållning av Hagamusikanterna.
Loppisen har naturligtvis hållit öppet varje gång till mångas förtjusning. Man ser att det finns ett stort behov för dessa träffar, som gör att man kommer hemifrån och framförallt har någon att prata med.
Resa till Enköpings Parker hölls den 25 juni . I parkerna fick vi åka runt med ett litet tåg så man hann se mycket av den fina blomsterprakt som finns i Enköping. Besök gjordes också på Doktor Westerlunds museum för att sedan fortsätta till Uppsala för att äta lunch och gå och se Titanic-utställningen. Lunch intogs på Heat On. Resan var mycket uppskattad.
Söndagsträffen inträffade denna sommar den 25 augusti, och är uppstarten för höstens verksamhet, då bjuds det på kaffe och tårta för de medlemmar som kommer. Denna gång var det Ingemar Ihlis som svarade för underhållningen.

Många gamla örhängen och vackra melodier hördes och det blev en hel del allsång.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.