A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO

Kvarnsveden

PRO Kvarnsveden är vår lokala förening i Kvarnsveden. Vi tillhör Borlänge Samorganisation samt PRO Dalarna. Vi har PRO-lokal och kansli på Kvarnforsplan. Lokalen är öppen måndag - torsdag kl. 10.00 - 12.00. Kansliet öppet måndag kl 10-12. 

Tel: 0243-23 75 80.            

E- post: kvarnsveden@pro.se

Alla är välkomna att hälsa på oss.

Vårt kafé är öppet måndag-torsdag kl 10-12 och där kan du köpa kaffe med bulle eller smörgås. Efter kl 14 pågår oftast någon aktivitet. Tryck på AKTIVITETER här ovan så kanske du hittar något som är intressant för dig.

Går Du i tankarna på att bli PRO-medlem är Du mycket välkommen till oss. Vi har ett aktivt föreningsliv, stor kursverksamhet och andra aktiviteter samt resor, både en- och flerdagars, både inom Sverige och till andra länder.

Som medlem betalar Du 320 kronor/år. För detta får Du delta i alla aktiviteter som PRO anordnar och du får tidningen PRO-pensionären som utkommer med 10 nummer per år varav ett dubbelnummer. PRO har även en egen folkhögskola, och där har du som medlem ett mycket omfattade kursutbud att välja bland. 

Sist men inte minst kan du få många nya vänner inom PRO. Kom in och ta en fika eller ring och anmäl att du vill bli medlem redan i dag!

Vill du ha ett skriftligt program för hösten 2019

Kom då in och hämta det i PRO-lokalen.  

Kaféet stänger den 17:e juni och öppnar åter den 12:e augusti detta med anledning av renovering av lokalen.  

Har du funderingar/frågor ring 070-687 96 93 Jerry, ordförande.

                           Ha en trevlig sommar!!!


                                         JULFEST

 

 Torsdag 5 december kl 14.00 på Forum. Vi äter en jultallrik, pris 220 kr/person. Underhållning  av Olle Näs och Ove Östberg. Begränsat antal deltagare. Anmälan till expeditionen senast 25  november, tel 0243-23 75 80 eller mail: kvarnsveden@pro.se

 

 

                                    Adventsresa

 
  Adventsresa till Djura Kyrka 1-12 med Jultallrik på Insjöns Hotell Anmälan senast 11/11  
   
   
   

 

Aktuellt från Kvarnsveden

  • Samhällsinfo 181018

    2018-10-23 Månadens samhällsinfo kom från Hjälpmedelscentralen i Borlänge. Lena och Catarina började med att presentera ett bildspel med aktuella hjälpmedel. Efter kaffepausen fick vi känna på de olika hjälpmedlen. Av antalet frågor drar jag slutsatsen att intresset var stort. /Text och bild: Lars Östlund/

    Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.