A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 Obs! Sillsexan 14 april är inställd pga smittan. Även vattengympan tar paus.

Välkommen till PRO Strömstad

Vår förening är aktiv, vi har möten, där vi träffas och umgås dricker kaffe och lyssnar på underhållning. Vi har många aktiviteter som du kan delta i.Gå in på aktivitetskalendern, där hittar du kanske något som intresserar Dej. Resor kan vi också erbjuda någon gång per år.Om du funderar över något så är kontoret I Folkets Hus Oslovägen öppet fredagar 10-11, där träffas Gun som hjälper dej, det går även att ringa 0526-135 90 på samma tid


Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Läs mer om PRO >>

PROpensionätet Vill du vara med i vår mötesplats på internet, PROpensionätet? Där diskuteras allt mellan himmel och jord. Titta in på fliken ovan, där du också kan anmäla dig.

Titta på Pensionätet >>

 

Strömstads PRO-förening är en aktiv pensionärsförening. Vill Du bli medlem i en intressant förening, som ger Dig en trevlig tillvaro på fritiden, kontaktar Du Gun Johansson tel.0526-135 90, kontoret har öppet fredagar 10-11.

Länk till Strömstads kommun.  Grebbestads PRO. Tanums PRO. Distriktet.

Aktuellt från Strömstad

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.