A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Räkfrossa

 

148 medlemmar samlades för att äta goda räkor och ha en trevlig kväll. God stämning rådde från början, lotterna hade en strykande åtgång till det fina loteriet, Kvällens höjdpunkt blev det när våra underhållare tog ton. Lilla bandet "Sveriges minsta orkester" från Färgelanda , två glada människor, som underhåller för den vuxna publiken Johan Petersen på keyboard och Ulrika Claesson primadonna och sångerska. Dom varvade sång och musik med roliga historier många skratt och applåder hördes, det märktes att publiken var med. Kvällen avslutades med kaffe och kaka och med dragning på lotterna där många fick fina vinster med sig hem. Karl-Erik önskade alla en glad sommar och att vi ses igen i augusti med utflykt till Furholmen 

 Välkommen till PRO Strömstad

Vår förening är aktiv, vi har möten, där vi träffas och umgås dricker kaffe och lyssnar på underhållning. Vi har många aktiviteter som du kan delta i.Gå in på aktivitetskalendern, där hittar du kanske något som intresserar Dej. Resor kan vi också erbjuda någon gång per år.Om du funderar över något så är kontoret I Folkets Hus Oslovägen öppet fredagar 10-11, där träffas Gun som hjälper dej, det går även att ringa 0526-135 90 på samma tid


Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Läs mer om PRO >>

PROpensionätet Vill du vara med i vår mötesplats på internet, PROpensionätet? Där diskuteras allt mellan himmel och jord. Titta in på fliken ovan, där du också kan anmäla dig.

Titta på Pensionätet >>

 

Strömstads PRO föremimg är en aktiv pensionärsförening. Vill Du bli medlem i en intressant förening, som ger Dig en trevlig tillvaro på fritiden, kontaktar Du Gun Johansson tel.0526-135 90, kontoret har öppet fredagar 10-11.

Länk till Strömstads kommun.  Grebbestads PRO. Tanums PRO. Distriktet.

Aktuellt från Strömstad

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.