A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Info Nytt

Det finns alltid utrymme för Dig.

PRO

STENUNGSUND                      InfoNytt            Augusti 2019

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Bästa PRO-medlemmar!

 

Sommaren är över och en ny årstid är på väg. Med intresse ser vi fram emot en händelserik höst i föreningen. Att verksamheten sjuder av aktiviteter vet vi sedan tidigare, det finns alltid något för alla i PRO!

Så ska det vara i en förening med framtidstro och optimism.

 

Kärnan i PRO-verksamheten.

 

Programhäftet som bifogas detta blad är fyllt av nya möjligheter för varje medlem. Spännvidden är stor och vår styrka är mångfalden. Delta i verksamheten för att lära något nytt, förädla fritidsintressen, umgås och stärk gemenskapen. Titta i programhäftet och se vad som passar just dig!

 

Tre nya träffpunkter.

 

*   Att kunna göra sig förstådd på spanska är kanske inte helt fel! En nyhet i höst blir därför en studiecirkel i spanska för resan.

 

*   Stad i förändring är temat för en ny resa i höst, preliminärt torsdagen den 3 oktober. Antalet deltagare avgör. Vi gör en dagsutflykt och tittar på vad som händer i Göteborg och äter en god lunch hos Jungman Jansson. Mer info kommer på hemsidan, Facebook och i ST-tidningen. Håll utkik!

 

*   Stärk kroppen och öka rörligheten i Stenungsunds Arena! I höst inleder vi ett samarbete med STC, en gympagrupp under professionell ledning. Se mer i programhäftet och på hemsidan.

 

Stjärnglans i höstmörkret.

 

Tisdagen den 29 oktober kl 19.00 öppnas dörrarna i kulturhuset Fregatten för en musikafton med varierat innehåll. Hanna Boqvist som har sina rötter i Stenungsund och som bl a deltagit i Taube-spelen medverkar. Gustav Blooms orkester känner vi sedan tidigare - inte minst från den fantastiska kvällen med ABBA-tema för nästan

 

ett år sedan. Dessutom har vi föreningens egna förmågor. Entrén blir 100 kr.

 

Det är roligt att träffas.

 

Pub-aftnarna har gett en sådan respons att vi fortsätter under hösten. Det blir vid fyra tillfällen på Restaurang Ti Amo på Strandvägen. Bland de medverkande märker vi bl a Ucklums Förenade Röster och Free Boys som gjort succé tidigare i föreningens regi. Första pubkvällen blir torsdagen den 19 september kl 19.00, sen den 17 oktober, 21 november och den 19 december.

 

På samma sätt förhåller det sig delvis med PRO:s lunchträffar. I höst kommer de att efterföljas av dans till levande musik vid fyra tillfällen på Ti Amo. Start onsdagen den 11 september. Lunch kl 14.00 och dans kl 15.00. Ytterligare tillfällen till en svängom blir det den 23 oktober, 6 november och den 4 december. OBS! En avgift tillkommer för seniordansen.

 

Det är samarbetet med ABF Sydvästra Götaland som möjliggör dessa tillfällen att träffas under gemytliga former. Fler uppgifter finns i programhäftet.

 

Ta med en vän till PRO!

 

Ju fler vi blir desto roligare har vi! Vår styrka är bredden, mångfalden och utmaningarna - PRO gör skillnad! Dessutom betalar sig medlemsavgiften flera gånger om, tänk bara på seniorkortet och fixartjänsten i kommunen. Låt oss växa och göra Stenungsund ännu friskare, klokare och roligare!

 

Tre korta notiser:

 

*   Kom ihåg Trippelskrapet! Förutom egna vinstchanser så stödjer du PRO i allmänhet och föringen i synnerhet.

 

*   Meddela din e-postadress till kassören om du inte redan gjort det! Inga-Britt Dahlberg, tel nr 0730-64 00 13.

 

*   Gå in på föreningens hemsida www.pro.se/stenungsund eller vår Facebook-sida PRO Stenungsund.

 

Styrelsen

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.