A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PROare i Sotenäs. Välkommen att deltaga i de olika föreningarnas aktiviteter, studier och resor. Det krävs bara ett medlemskap i någon av föreningarna i Sotenäs.

 

Samorganisationen består av föreningarna: 

 

PRO Kungshamn

PRO Hunnebostrand

PRO Smögen

PRO Bohus-Malmön

 

Samorganisationens uppgift är enligt stadgarna § 5 MOM 1 Samarbete kommunvis

I kommuner där det finns mer än en PRO-förening krävs i olika sammanhang samarbete mellan föreningarna. I kommun med fler än en förening ska samorganisation bildas. Samorganisation har följande uppgifter:

 • Ta initiativ och driva pensionärernas intressefrågor samt verka för att pensionärernas inflytande stärks i kommunen.
 • Besluta om representation i kommunala pensionärsrådet och annan verksamhet beträffande kommunala angelägenheter.
 • Verka för att nya föreningar bildas.
 • Andra uppgifter är gemensamma aktiviteter som studier, medlemrekrytering och medlemsvård.
 • Samorganisationen har skyldighet att följa riksorganisationens stadgar och de beslut som fattas av dess kongress, styrelse och representantskap samt av distriktets årsmöte, höstmöte och styrelse.

 

Aktuellt från Sotenäs

 • Resor med PRO Kungshamn

  2019-05-28 PRO Kungshamn har platser kvar på ett par resor i höst. 2019-08-28 och 2019-09-10. Alla PRO-medlemmar i Sotenäs är välkomna att följa med.

  Läs mer
 • Julmarknad 2019

  2019-04-11 En kryssning till Kiel är den perfekta kortsemestern, två trevliga kvällar ombord på Stena Lines Germanica/Scandinavica. En dag i Kiel med god mat och julmarknad. Bussen kör även ut till det stora shoppingcentret CITTI PARK, som har svensktalande shoppingguider och här finns det mesta till mycket bra priser. Julmarknaden i Kiel är väl värd ett besök för att få den rätta julstämningen! Anmälan till Maj-Lis Jurcic, mobil 076-8040872 eller e-post maj-lis.jurcic@telia.com

  Läs mer
 • Julerbjudande från Lidl

  2018-12-12 Få upp till 500 kronor rabatt när du handlar julmaten hos Lidl som PRO-medlem! Denna jul vill vi erbjuda dig som medlem i PRO ett desto större julbord, men för mindre pengar. Därför ger vid dig mängdrabatt, där rabatten blir högre ju mer du handlar.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.