A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemsmöte i september

2018-09-13 Höstens första möte

2018-09-17 Musikalisk underhållning med  Gott och Blandat

 

Höstens första medlemsmöte för PRO Brodalen bjöd på trevlig underhållning av Pralinerna under ledning av Margareta Ekdal.

Ordföranden Lena Rydenstam började med att hälsa alla välkomna och berättade att sommarens loppmarknad som hölls ute på Härnäset inbringade drygt åttatusen kronor. Hon tackade alla som bidragit med skänkta saker och alla medlemmar som hjälpte till. Från höstens första kommunala pensionsråd, KPR  informerade hon om att den ekonomiska prognosen pekar på ett underskott på nio miljoner varav cirka hälften rör vård och omsorg.. Det pågår analyser och organisationsförändringar som vi kommer att fortsätta att följa från pensionärsorganisationerna. Äntligen har spaden satts i jorden för Fiskebäckshemmet och byggstart planeras till i höst och det kommer att stå klart om två år. Kommunen arbetar hårt för att patienter som är färdigvårdade på sjukhus kan komma hem eller till ett korttidsboende. Avgiften för patienter som måste ligga kvar har höjts kraftigt och det är därför ett viktigt arbete för att hålla nere kostnaderna.

Seniormässan hålls i år i Brastads Folkets Hus den 8 november och temat för i år är “Livet och Glädje.”

Efter detta tog Margareta över taktpinnen och i två akter fick vi följa en sång och musikkavalkad med mycket sångglädje och låtar som vi alla kände igen. Kören som nu kallar sig Pralinerna fick stående ovationer för sin föreställning.

 

 

Kaffepausen var också uppskattad

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.