A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemsträffar referat

Medlemsträffar referat

Möte i Inlandsgården 2018-12-06 Vår duktige vice ordförande under lång tid Morgan Lindberg återtar sitt jobb som den skicklige kassör han är. Ny ordförande är förra ordförande i distriktet samt tidigare ordförande för Kungälvs PRO, Bengt Eklund, Ny sekreterare istället för Britt Nygren blev Eva Hassinge. Vi önskar lycka till. För red. Rolf Bengtsson

Möte i Inlandsgården 2018-12-06

ValberedningText Gerhard Andersson Bilder Maj Wedholm

Denna gråkalla torsdag förmiddag kunde vår t.f ordförande Morgan hälsa 55 medlemmar välkomna till månadsmöte i den lagom uppvärmda Inlandsgården.

Sedvanligt så följde vi dagordningen där fanns att märka att Morgan rapporterade om Slånvägens vägförening och att val gjordes av KPR ledamöter som blev – Morgan Lindberg ordinarie och Anita Gillberg ersättare. Beslut togs också att Marianne Wahlgren fortsätter att som lotteriansvarig beställer Trippelskraplotter. Protokoll från mötet kommer att finnas på vår hemsida.

Efter månadsmötet välkomnade Morgan vår bildkonstnär Maj Wedholm att förevisa sitt bildspel om 2018 års händelser i vår förening. Maj som samlar på sig fotografier som tagits av henne själv och medlemmar under året hade sovrat väl bland sammankomster och resor.  Det 45 minu-ter långa/korta bildspelet visade med tydlighet att vi har en rik kulturell verksamhet i PRO.

Morgan tackade Maj för ett jättefint reportage om årets föreningshändelser och Maj fick mycket välförtjänta och kraftiga applåder för detta innan det blev dags för den invanda marschen in till det välfyllda köksbordet som Anita, Gerd, Gittan, Ingemar och Göte hade ställt i ordning åt oss.

Medan vi lät oss väl smaka av detta ilade Marianne runt och sålde lotter som vi sedan drog på och många vinnare blev lyckliga av.

Morgan avslutade sammankomsten med att välkomna till nästa träff – Julbordet.

Efter att de flesta gett sig av mot vidare äventyr trådde vi – dansanta - som stannade kvar Internationell Seniordans. Till hemsidan red. Rolf Bengtsson

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.