A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 Månadens resa

 

 Veckans aktivitet

Göteborgsresa

Succe igen: Stad i förändring

I början av oktober begav sig en fullsatt buss iväg

från Stenungsunds central station mot Göteborg. Temat ingav en stor  nyfikenhet: stad i förändring. 

De märks kanske tydligast på norra älvstranden. Utsikten från Ramberget är bara så bedårande. Linnegatan har fler restuarangen än Avenyn. Ett fjärde Gothia Tower hus är på G. Och vid Järntorget har nu förändringarna lämnat ritbordet för att bygga bl..a ett nytt hotell mot älven bakom Folkets Hus.  Röde orm, Ringön, Angered m.m. stod också på programmet. En härlig lunch på Jungman Jansson gav lite extra krydda åt den här resan.
        

Skogslyckans medlemsvärvning

PRO Skogsluckan deltog aktivt i PROs medlemsvärvarkampanj den första veckan i oktober.  Föreningens sånggrupp uppträdde på torget. Medan andra medlemmar gick runt och delade ut material, och framförallt pratade med blivande medlemmar i det småruggiga vädret. Vid ett tillfälle som detta såldes det också lotter och så bjöds det in till kaffe i föreningslokalen som också ligger vid torget.

Aktuellt från Bohuslän

 • Äldredagen uppmärksammad

  2019-10-02 Gert Johansson höll föredrag på Bohusläns Museum i Uddevalla

  Läs mer
 • Ordförandekonferens 2019

  2019-09-28 Under två dagar samlades representanter för ett 25-tal föreningar i distriktet på Viskadalens folkhögskola för att bl.a. diskutera vad föreningarna vill ska komma med i distriktets kommande verksamhetsplan.

  Läs mer
 • Friskvårdsdag 2019

  2019-09-28 Onsdagen den 18 september samlades ett 15-tal friskvårdsansvariga från Bohusläns PRO-föreningar. Det blev en mycket uppskattad dag med både sittgympa, besök av polisen samt information om HLR och hjärtstartare.

  Läs mer
 • På plats i Torp

  2019-09-25 En heldag för äldre på Torps köpcentrum i Uddevalla i fredags. Då ska naturligtvis PRO vara på plats. Tillsammans med föreningarna i Uddevalla satte vi färg på arrangemanget. Både med en egen monter och distriktsordförande Ove Göransson som bl.a. medverkade med ett tal om pensionärernas villkor.

  Läs mer
 • Regionfinal för PRO-vetarna

  2019-09-02 PRO Kungshamn representerade Bohusdistriktet i PRO-vetarnas Regionfinal 2019. Den genomfördes i Torslanda, Göteborg. Laget hamnade på 2:a plats, slagna med endast 2 poäng av Alingsås som representerade Norra Älvsborg. I samband med tävlingen anordnade PRO Kungshamn en bussresa till Torslanda för hejarklacken.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.