A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Upptakt 22 aug. 2019

2019-08-29 Höstupptakts träff på MC-campingen i Norje 22 augusti

Det har blivit en tradition att första träffen efter sommaruppehållet hålls på MC-campingen. Visst innebär det arbete bord, stolar och tält skall transporteras dit och sättas på plats. Borden skall dukas, kaffe bryggas, förtäringen skall beställas. Men som vanligt var allt klart att hälsa PRO:arna välkomna. Inte mindre än 137 kom och passerade entrébordet där NG tog emot avgiften med ett leende för han visste att man kunde få del av innehållet på vinstbordet om man hade rätt nummer på sina biljetter.

KC hade som ordförande för PRO Norje förmånen att hälsa alla välkomna och då även Gospel Stompers som kom att stå för underhållningen under eftermiddagen.  

Information om kommande arrangemang,

Resa till IKEA 27 augusti 2019 för medlemmar födda 1939 eller tidigare.

Dans på IP Gränum 29 aug. entré 100: -/person och Anna & Co står för dansmusiken.

Ny och viktig aktivitet går av stapeln den 5 sept. Hälsodag pågår mellan kl. 10.00–15,00 se annons i dagspress och via mail. Föreläsningar och ett flertal prova på aktiviteter. Alla välkomna så tag gärna med vänner och bekanta.

Nästa månadsmöte 18 sept. i Hembygdsgården med hemliga gäster.

Kerstin B uppmanade alla hjälpa till att sälja Bingolotter vid Coop i Sölvesborg. Vid lottförsäljningen på Sweden Rock blev överskottet för föreningen c:a 20 000: -. Medlemmar utanför styrelsen som sålde lotter under Sweden Rock erhöll en entré-biljett till ett av PRO Norje månadsmöte.

 

Reseledare KT upplyste om dans resa till Tyskland anordnas av Runes Buss. Vidare kommer han med en resa till julmarknaden i Kosta.

Smörgåstårta från Hamrins i Näsum serverades ut av villiga snabba ”smörgåsnissar” oj vilka stora bitar. Men de var så goda så samtliga orkade tömma sin tallrik. Inte nog med detta utan även vinbärsmuffins som Irené bakat smakade utmärkt till kaffet.

En angenäm musikalisk resa bjöd Gospel Stompers på under ledning av Uno Hellgren på och allsången lät inte vänta på sig.

Innan dagen avslutades fördelades vinsterna på vinstbordet ut, blommor, blåbär, honung, ägg mm. Grattis till alla vinnare.

Vinnare var vi nog lite till mans som fått vara med på denna trevliga eftermiddag. När allt var återställt och diskat och uppstädat sågs solen dala ner i väst. Tack till kommitté, sponsorer av vinster, Peter ägare till MC-campingen, Hamrins och till alla PRO-medlemmar som kom till träffen. 

Vid pennan Barbro Ohlsson 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.