A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Månadsmöte 16 jan. 2019

2019-01-18 2019 års almanacka har hunnit fram till onsdagen den 16 januari. Årets första månadsträff för PRO Norje. Program Grötfest med skinksmörgåsar, fika med ambrosiakaka. Underhållning av Schlagerkompaniet.

När skall vi lära oss hur vädret än ser ut, fylls Hembygdslokalen i Norje med PRO-medlemmar när det annonseras om månadsmöten. På väg med bil till Norje var vägen spegelblank det var så att när bilhjulen rullade fram hördes det hur isen splittrades under däcken.

På plats var redan Kenneth T och Kenneth C och deras tanke var dukar vi till 104 personer tar vi till i överkant. Tji vad dom bedrog sig ett flertal bord fick plockas fram för att alla skulle få en sittplats. Birgitta K. skall vi fixa lite fler smörgåsar? Ja så hon trollade så det fanns c:a 250 skinkmackor. Risgrynsgröt och hemlagad saftsås. De som inte fick saftsås försåg sig med mjölk till gröten.

Kenneth C var riktigt i sitt esse när han efter lite organiserat kaos hälsade alla välkomna inberäknat Bertil, Gunilla och Stefan (schlagerkompaniets medlemmar). Han lovade att det blir varmt, härlig stämning, högt ljud och kanske lite drag från fläktarna.

Allmän info vad händer i föreningen förutom månadsmöten, inomhus boule i Mjällby, sittgympa med Lena, gympa med Elsa i skolan, Linedance med KC, släktforskning med Anna-Lena, skriv ditt liv tillsammans med Jan. Sång- och ukulele körs tillsammans med Nils-Gunnar och Irené. Vill man träffa en vän finns möjlig-heten i Skyttegården i Bjäraryd.

Resor för första gången kommer föreningen prova att försöka genomföra en 2-dagars resa till Göta Kanal 17-18/5. Med information på årsmötet den 20 februari.

Föreningens studieorganisatör Jan J flaggade för kommande aktiviteter som IT-cafe och någon form av teatergrupp, ledare finns. Studier om/kring Axel dela Nietze ligger kvar som önskemål. Så kontakta Jan om intresse finns för att delta i någon/några grupper. Deltagande i aktiviteterna är kostnadsfria för PRO Norje medlemmar.

Ord och ton till Schlagerkompaniet med Bertil Sandström som moderator jonglerades det med härliga välkända schlagers. Alla välkända låtar som man dansat till på välkända ställen runt omkring i trakten. Skivor som spisats i ungdoms-rummen. Samtliga sångtexter sjungs på svenska förutom någon på skånska.

Närvarolotteriet idag bestod vinsterna av hemliga paket, lott- och paketnummer ropades ut av Irené och Kenneth C.

En härlig eftermiddag avslutades med att ordföranden tackade alla som hjälpt att genomföra eftermiddagen, alla som kom samt inte minst till Schlagerkompaniet.

Vid pennan Barbro Ohlsson

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.